Yüreğimiz İtalya’da

  • 0
  • 569
Yazı Boyutu:

İzmir BüyükşehirBelediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Ligi-2 maçları içinİtalya’ya gidiyor. Avrupa serüveninde dönüm noktası olan turnuvada ilk 3’egirmeyi hedefleyen İzmir temsilcisi, tüm maçlarını kazanmak için mücadeleedecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye BasketbolTakımı, İtalya’nın Lugano kentinde Cuma günü başlayacak Avrupa Ligi-2elemelerinde Türkiye’yi temsil edecek. Grubunda ev sahibi İtalya’nın ASDPolisportiva Nordest, Rusya’dan BKIS, Bosna-Hersek’ten Sana Bihac ve Fransa’danMeyzieu Villefrance Entente ile karşılaşacak İzmir Büyükşehir Belediyespor, ilk3 sırayı alması halinde Avrupa'da yoluna devam edecek. 7 Mart Cuma günü ilksınavını ASD Polisportiva Nordest takımı ile vermeye hazırlanan İzmirtemsilcisi, maçı kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye BasketbolTakımı Antrenörü İsmail Kar, Avrupa’ya bu sezon üst üste 14.kez katıldıklarınıbelirterek, “Öncelikle bu turda ilk üçe girmeyi hedefliyoruz. Elemelerdeİtalya’da tur için mücadele edeceğiz. Rakiplerimize bakmadan işimizi yaparakbaşarılı olmak istiyoruz. Bu ligi bilen tecrübeli ve genç oyuncularımız var.Ligde son iki maçımızda yenilsek de bizim çocuklar bu turnuvada başka birmotivasyonla oynayacaklardır” dedi.


Turnuva programı

7 MART CUMA
12.15 ASD Polisportiva Nordest-İzmir Büyükşehir Belediyespor
16.45 İzmir Büyükşehir Belediyespor- Meyzieu Villefrance Entente
8 MART CUMARTESİ
10.00 BKIS -İzmir Büyükşehir Belediyespor
16.45 İzmir Büyükşehir Belediyespor- Sana Bihac


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv