Zabıtalar belediyenin aynasıdır

  • 0
  • 446
Zabıtalar belediyenin aynasıdır
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen kokteylde konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yerel yönetimlerde zabıtanın üstlendiği göreve dikkat çekti ve en önemli görevi zabıtaların yaptığını belirterek, “Zabıtalar belediyenin aynasıdır.” Dedi. Başkan Selvitopu ayrıca, zabıtaların çalışma koşullarının düzeltilmesi için de her koşulda onların yanında olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Geçtiğimiz hafta Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ederek gördükleri destekten dolayı Başkan’a teşekkür eden  Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,  bu kez de Başkan Selvitopu ile  kokteylde bir araya geldi.
Manevi destek oldu.

1-8 Ağustos tarihleri arasında kutlanan “Zabıta Haftası” nedeniyle Karabağlar Belediyesi’nde Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan müdür, amir ve personele kokteyl düzenlenerek Zabıta Haftası kutlandı. Karabağlar Belediyesi meclis üyeleri ve sendika temsilcilerinin de katıldığı kokteylde Başkan Selvitopu zabıta çalışanlarıyla tek tek tokalaştı ve Zabıta Haftası’nı bir kez daha kutlayarak bu kokteyli zabıtalara manevi destek olmak amacıyla düzenlediklerinin altını çizdi.

Farklı etkinliklerle kutlanmalı
Zabıtaların çok zor şartlarda görev yaptıklarını hatırlatan Başkan Selvitopu, “Sizler sıcak soğuk demeden çoğu zaman canınızı bile tehlikeye atarak   görevinizi en iyi biçimde yapmaya çalışıyorsunuz. Fedekarca çalışmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve her zaman yanınızda olduğunuzu belirtmek istiyorum. Bundan sonraki yıllarda düzenlenecek zabıta etkinliklerinin daha farklı etkinliklerle kutlanması gerekir. Örneğin panellerle, toplantılarla zabıtaların sorunları masaya yatırılıp görülmesi gerekir ki, ona göre yasal düzenlemeler yapılsın. Önümüzdeki günlerde biz de kurum olarak yapılacak bir şey varsa destek veririz.” dedi.

Konuşmanın ardından Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan 92 personel, Başkan Selvitopu ile günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Arşiv