Ziyaretçi akınına uğradı

  • 0
  • 952
Yazı Boyutu:

Sürekli büyümeye ve gelişmeye açık olan yalıtım sektörünün güçlü ve öncü ismi BTM, 1978'den bu yana düzenlenen ve yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren Yapı Fuarı’nda yerini aldı. Düzenlendiği ilk yıldan günümüze kadar geçen sürede, sektör profesyonellerinin verdikleri destek ve katkıyla en büyük ve en önemli “Yapı Fuarı” olma özelliğini sürdüren “36. UluslararasıYapı Fuarı-Turkey Build İstanbul” 1150 katılımcı ve 100 bini aşan ziyaretçi sayısı ile sektörünün en büyük iki fuarı arasında yer alıyor.
 
Çatı kaplama malzemeleri, su ve ısı yalıtımında geniş ürün yelpazesiyle sektörünün lideri olan BTM, 36. Uluslararası Yapı Fuarı-Turkey Build İstanbul’da sektördeki son yenilikleri ziyaretçileri ile paylaştı. BTM yetkilileri fuar boyunca yeni nesil serin çatılar ürünü  BTM Cool  Shingle, ve bahçe çatılar oluşturmak için büyük önem taşıyan bahçe çatı yalıtım sistemini tanıtırken BTM ürünlerinin yılların verdiği tecrübe ve güven ile kesin çözümler sunduğuna dikkat çekti.
 
Katıldıkları yurt içi ve yurt dışı fuarlarda daha geniş müşteri ağına ulaştıklarını ve yeni bağlantılar kurma imkanı bulduklarını belirten Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez “İstanbul Yapı Fuarı’nın her geçen yıl Uluslararası olma özelliğini daha çok gözlemliyoruz. Bu sene de bir çok farklı ülkeden ziyaretçilerimiz oldu. Çok çeşitli coğrafyalardan Türk ürünlerine ciddi bir ilgi var. Bu da bizi çok heyecanlandırdı. Beklentilere en doğru şekilde karşılık vermek için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yapı fuarlarının sektörün kalbinin attığı yerler olduğuna  da değinen Ürkmez, fuar boyunca Türkiye’ye yayılmış bayileri ile de yakın temas görüşebilmenin yarattığı sinerjiden bahsetti. Ürkmez son olarak BTM’nin 2013 yılı ilk 4 aylık hedeflerini tutturduğunu ve bu yıldan oldukça memnun olduklarını belirtti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Singapur üzerinden Asya Pasifik pazarında büyüyecek

Arşiv