14 Yıl sonra

  • 0
  • 563
14 Yıl sonra
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

14 Yıl sonra Türk Dişhekimleri Birliği  (TDB)Uluslararası  Kongresi İzmir Dişhekimleri Odası yönetiminin çaba vegayretleriyle, 26-28 Mayıs 2016’da  İzmir'de gerçekleşecek. İzmir’in yenifuar ve kongre merkezi Fuarizmir’in varlığını da değerlendiren oda başkanıProf. Dr. Rıza Alpöz ile ekibi, kolları sıvadı, bütün girişimlerini tamamladıve İzmir’in turizmine, ekonomisine de katkı koyacak Türk DişhekimleriBirliği  (TDB) Uluslararası  Kongresi’ni İzmir’e getirmeyi başardı.

İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumunda yapılan21.Uluslarası TDB kongresi’ne katılan Alpöz, kapanış töreninde Türk Dişhekimleri Birliği Başkanı Prof.Dr.Taner Yücelve İstanbul Dişhekimleri Odası Başkanı Murat Ersoy'dan kongre bayrağını teslimaldı.
Burada bir konuşma yapan İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı Prof. Dr. Rıza Alpöz“tüm enerjimiz ve gücümüzle İzmir’de yıllar sonra bu kongreyi en iyi şekildeorganize etmek için çalışıyoruz. Bu kongre İzmir' in sosyal ve ticari hayatınabüyük bir soluk getirecek 4000'e yakın yerli ve yabancı diş hekimini ve dentalsektörü İzmirde buluşturacak” diyerek destekleri için İzmir Büyük şehirBelediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş veİzfaş yetkililerine teşekkür etti.



YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Arşiv