20 yıllık başarıya Asansör'de kutlama

Uluslararası Taşımacılık sektöründe butik hizmet veren Ekinoks Uluslararası Taşımacılık 20. Yılını özel bir kokteyl ile kutladı.

  • 0
  • 1.306
20 yıllık başarıya Asansör'de kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uluslararası Taşımacılık sektöründe butik hizmet veren Ekinoks Uluslararası Taşımacılık 20. Yılını özel bir kokteyl ile kutladı.
Tarihi Asansör Ceneviz Salonu’nda düzenlenen kutlamaya Genç çalışan kadrosu ve IMEAK Deniz Ticaret Odası, İzmir Ticaret Odası gibi sektörün önde gelen, kurum ve şirket temsilcileri ve beraber yürüdükleri iş ortakları katıldı.
Müzikli gecede konuşan Ekinoks Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Ekinoks Taşımacılık’ın 2003 yılından beri ismini ve gücünü, denizci bir ailenin, taşımacılığın gece gündüz, kuzeyden güneye, doğudan batıya; ticareti ve insanları birbirine bağlayan gücüne olan inancından aldığını söyledi. Çağlar, “20 yıllık süreçte sektöre özellikle gençlere yatırım yaparak, donanımlı iş gücü kazandırmak adına misyon edindik. 37 yıllık sektördeki bireysel tecrübemi Ekinoks’un kuruluşundan bu yana aktararak, büyüdük geliştik. Bu vizyonla önümüzdeki yıllarda da uluslararası alanda markamızın değerini daha da arttıracak başarılara imza atmak için dinamik, genç kadromuz ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

İbrahim Çağlar ve Yönetim Kurulu Üyesi Merih Çağlar, IMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk’e desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim ettiler. Şirkete emek verenlerin ödüllendirildiği etkinlikte firma çalışanları yaptıkları sürpriz ile İbrahim ve Merih Çağlar çiftine kaptan şapkası armağan ettiler.

Fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv