2024’ü birlikte karşıladılar

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 2024’ü personeli ve aileleriyle birlikte karşıladı.

  • 0
  • 1.113
2024’ü birlikte karşıladılar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Wyndham Grand İzmir Özdilek, 2024’ü personeli ve aileleriyle birlikte karşıladı. Gerçekleştirilen yılbaşı balosunda, yepyeni bir yıl karşılanırken geçen yılın değerlendirmesi de yapıldı. Davette, Wyndham Group tarafından yapılan yıllık denetimden 100 tam puan alan otelin, 2023 yılında bir önceki yıla göre misafir memnuniyeti konusunda aşama kaydedildiği belirtildi.

Türkiye’deki Wyndham otelleri arasında en yüksek misafir memnuniyet puanına sahip olmanın yanı sıra temizlik ve hijyen konusunda Diversey denetimlerinde 3 kategoride de Türkiye birincisi olmanın gururu paylaşıldı. Sektörde devamlılığı sağlayacak yeni hedeflerin belirlendiği davet, yeni dönem için motivasyon kaynağı oldu.

Wyndham Grand İzmir Özdilek Ailesi için özel olarak düzenlenen ve sunuculuğunu Mehmet Necati Şentürk'ün üstlendiği organizasyonda, yapılan çekilişle konaklama paketleri ve farklı hediyeler dağıtıldı. Keyifli akşamın devamında 2023 yılında ayın personeli seçilen ekip üyeleri sahneye davet edildi ve yılın personelini de seçildi.
Diğer fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv