AASSM’de sanat şöleni

  • 0
  • 1.995
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, sanatseverlere yeni bir müzik şöleni daha sunmaya hazırlanıyor. 27 Kasım Salı “Hezarfen Ensemble” ve 29 Kasım Perşembe günü “Baroque Ensemble” konserlerine evsahipliği yapacak merkezde “Black & White Dreams” adlı fotoğraf sergisi de ziyarete açılacak.
 
27 Kasım günü saat 20.00’de başlayacak “Hezarfen Ensemble-Altay Dilleri Kompozitörleri” konserinde, Nihan Atalay (Flüt), Özcan Ulucan (Keman), Ulrich Mertin (Viyola), Ozan Tunca (Viyolonsel), Müge Hendekli (Piyano) ve Michael Ellison (Konuşmacı) sahne alacak.
29 Kasım günü ise “Baraque Ensemble ‘La Folia’” konseri gerçekleştirilecek. Saat 20.00’de başlayacak konserde Şef Pedro Bonet (Blok Flüt), Belén González Castaño (Blok Flüt), Aurora Martinez (Viola da gamba), Sara Johnson (Klavsen) sahne alacak.
Her iki konserin de bileti öğrenci 3 TL, tam 5 TL olarak İzmir Sanat ve AASSM gişeleri ile http://www.izmir.bel.tr/kultursanat internet sitesinden satın alınabilecek.
Konserlerin yanı sıra, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde “Black & White Dreams” isimli sergi, 5 Aralık tarihine kadar gezilebilir. Maggie Danon’ın 80. yaşı için küratörlüğünü Doç. Dr. Mehmet Koştumoğlu’nun yaptığı “Black & White Dreams” adlı sergi, Danon’un 20 yıldır devam eden dijital fotoğraf çalışmalarından son örnekleri içeriyor.  Sergi hafta içi 09.00 – 17.30, Cumartesi günü ise 09.00 – 12.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyarete açık.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv