Albem, başarıya ulaştırdı

  • 0
  • 891
Yazı Boyutu:

Aliağa Belediyesi’nin“Eğitimde fırsat eşitliği” sloganıyla bu yıl hizmete açtığı Aliağa BelediyesiGençlik ve Eğitim Merkezi (ALBEM), daha ilk yılında öğrencilerini başarıyaulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor. ALBEM’ de eğitim alan 43 öğrenci fakülte vemeslek yüksekokullarına yerleşirken, 56 öğrenci de hayalini kurduğu lisedeeğitim görmeye hak kazandı. Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “ALBEM’inbaşarısıyla gururluyuz. Bu eğitim döneminde başarı çıtamız daha da yükselecek”dedi.

 

ALİAĞA BELEDİYESİ-HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE
Aliağa Belediyesi ile TÜPRAŞ Aliağa Halk Eğitim Merkeziişbirliğinde 2012-2013 eğitim öğretim döneminde hizmete giren ALBEM, etüteğitimleriyle öğrencileri yeni okullarına hazırladı. Dershaneye gitme olanağıbulunmayan öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan ALBEM, daha ilkyılında önemli bir başarıya imza attı.

 

ALBEM’Lİ 43 ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTEYEİLK ADIMI ATTI
Aliağa’da ve Helvacı’daki eğitim merkezlerinde öğrencileriücretsiz olarak lise ve üniversite sınavlarına hazırlayan ALBEM şimdi çoksayıda öğrencinin iyi bir lise ve üniversite hayalini gerçekleştirmeningururunu yaşıyor. ALBEM’ de eğitim alan 43 öğrenci fakülte ve meslekyüksekokullarına yerleşirken, 56 öğrenci de hayalini kurduğu lisede eğitimgörmeye hak kazandı.

SBS sınavından sonra YGS-LYS' de de aynı başarınınyakalanması başta Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz olmak üzere ALBEM’deki yönetici ve öğretmenleri de sevince boğdu. 2012-2013 eğitim öğretim yılınıbaşarıyla tamamlayan ALBEM lise sınavlarında da önemli bir başarı yakaladı.

 

BAŞKAN OĞUZ:“ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM, YOLLARI AÇIK OLSUN”
Dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla hizmet vermeyebaşlayan ALBEM ‘in pek çok öğrencinin gelecek hayallerinin gerçekleşmesinearacılık ettiğini ifade eden Başkan Oğuz, “Belediyemiz ve Halk EğitimMerkezimiz işbirliğinde çocuklarımıza eğitim veren iyi bir kurumu kentekazandırdık. 2012-2013 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamladık. Eğitim deilk yılımız olmasına rağmen iyi sonuçlar elde ettik. Bu başarıda emeği olanöğretmenlerimize ve Tüm ALBEM çalışanlarına teşekkür ediyorum, öğrencilerimizlede gurur duyuyorum. Yolları açık olsun ” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv