Aliağa'da sanata davet

  • 0
  • 595
Yazı Boyutu:

İzmir’in Aliağailçesinde her yıl ortalama bin 500 kişiye hizmet veren Aliağa BelediyesiKonservatuarı, yeni dönem için kapılarını açmaya hazırlanıyor. Konservatuarda,2013-2014 eğitim dönemi kurs kayıtları başlıyor

 

7’den 70’e sanat sevdalısının yoğun ilgi gösterdiğiAliağa’nın kültür sanat yuvası Aliağa Belediyesi Konservatuarı’nda yeni eğitimöğretim dönemi için hazırlıklar tamamlandı. Adeta bir okul gibi eğitim verenBelediye Konservatuarında eğitimler Ekim ayı başında başlayacak ve eğitimöğretim dönemine paralel olarak hem hafta içi hem de hafta sonu devam edecek.

YETENEĞE DAYALI ÇOKSAYIDA KURS AÇILACAK

Aliağa Belediyesi Konservatuarı’nda bu dönem; çocuklar,gençler ve yetişkinler için tiyatro, keman, piyano, bağlama, gitar, klarnet,ney, ud, halk dansları, modern dans kurslarında eğitimler verilecek. Bueğitimlere başvurular 23 Eylül’de başlayacak ve 4 Ekim’de sona erecek.

Her yıl konserleriyle izleyenlerden tam not alanKonservatuar Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları da çalışmalarınayeni dönemde devam edecek. Konservatuarın geniş kitlelerce beğenilmesinde büyükkatkısı olan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat müziği korosu kurslarına kayıtlarise 10 Eylül’de başladı. 

 

BAŞVURULARZEYTİNLİPARK AÇIKHAVA TİYATROSU’NDA YAPILACAK 

Eğitimlere kayıt olmak veya kaydını yenilemek isteyensanatseverler 2 vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile ZeytinliPark içinde yer alan Aliağa Belediyesi Konservatuarı’na başvuru yapabilecek.Kurslara Kayıtlar 23 Eylül’de başlayıp 4 Ekim tarihinde sona erecek. Kayıtbilgileri için 616 8977 ve 616 6477 numaralı telefonlardan bilgi alınabilecek.


BAŞKAN OĞUZ; KÜLTÜRSANATLA BULUŞTURUYORUZ

Sanata ilgi duyan herkesi Aliağa Belediye Konservatuarı’nabeklediklerini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Aliağamızda adetabir okul gibi hizmet veren konservatuarımızla her yıl gurur duyuyoruz. Buradaküçükleri, gençleri sanatla buluşturuyor, büyüklere ise sanatla içiçe birsosyal yaşam ortamı sağlıyoruz. Konservatuarımızda Çocuklarımız, özgüvenlerinikazanıyor, gençlerimiz idealleri yolunda deneyim sahibi oluyor. Gençlerimizin,çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın ücretsiz kurslarımızdan yararlanmasınıdiliyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv