Altay engelini de aştı

  • 0
  • 972
Yazı Boyutu:

Erkekler Basketbol BölgeselLigi 1.Grup dördüncü hafta karşılaşmasında Bostanlıspor, Buca Akıncılar SerdarYereli Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Altay'ı 64-55 mağlup etti.


Karşılaşmanın ilk çeyreğini 13-12 geride kapatan Bostanlıspor, ikinci çeyrekteSayit Ay ve İsmail İnan'ın hücumdaki etkinliğiyle soyunma odasına 35-32 öndegirdi. Üçüncü çeyrekte Feyyaz İrdel'in dış şutlarıyla farkı açan yeşilkırmızılılar, Altay önünde son bölüme 9 sayılık önde girdi: 53-43. Son çeyrektedaha sert savunma yapan Karşıyaka ekibinin dirençi Altayın farkı kapatmasınaizin vermedi ve Bostanlıspor Altay'ı 64-55 yendi.
Bostanlıspor'da sayı dağılımı şöyle oldu: Yiğitcan Tekin 3,  Sayit Ay 15,Baran Karadeniz 4, Aras Bekat 5, Feyyaz İrdel 16, Orhun Boz 2, İsmail Budaker8, İsmail İnan 11.

Antrenör Engin Gençoğlu, lige en son katılan ve en son oluşturulan bir takımolmanın sıkıntılarını yaşadıklarını ifade ederek, “daha iyi olmak zorundayız.Bazı oyuncularımız halen uyum sorunu yaşıyor. Eksiklerimizin en kısa zamandatamamlayacağımıza inanıyorum. İlk gün çıktığımız yolda hedefimizden sapmadık.Zaman zaman aksilikler olmuyor da değil ama, daha iyi olacağız” dedi.


 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv