Basketbol şöleni'nde muhteşem final

  • 0
  • 1.370
Basketbol şöleni'nde muhteşem final
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Foça Belediyesi işbirliğiile düzenlenen‘‘3x3 Türkiye Turu Tek Pota Basketbol Turnuvası Foça Etabı’’ sonderece çekişmeli ve seyir zevki yüksek final maçlarının oynanmasının ardındansona erdi.
 
 
Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Kaymakam NiyaziUlugölge’nin de forma giydiği gösteri maçı, ilgiyle takip edildi. Madalyatörenine katılan, bir dönemin ‘sarı fırtına’ lakaplı, BJK. ve milli takımdaoynamış, eski efsane futbolcu, teknik direktör ve spor yorumcusu Metin Tekin,basketbol severler tarafından sevgiyle karşılandı. Basketbol’un şov yanını öneçıkaran ‘smaç yarışması’ final akşamına artı bir heyecan ve keyif kattı.

Basketbol turnuvası sonunda, Gençler kategorisinde ‘Wizers’isimli takım ve Büyükler kategorisinde ‘Team KDJ’ isimli takım şampiyonlukkazandı.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, basketbol turnuvasınıntamamlanmasının ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘‘Foça’da bu yıl2.’sini gerçekleştirdiğimiz basketbol turnuvasını, başarıyla sonlandırmışbulunuyoruz. Başta, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel veyöneticilerine, turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımısunuyorum. Tüm takım oyuncularına ve sporseverlere teşekkür ediyor, gelecek yıldüzenlenecek olan turunuvada görüşmek üzere diyorum.’’

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv