Bayraklı Belediyesi Burs Kayıtları Başladı

  • 0
  • 1.238
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi'nceher yıl dar gelirli ailelerin başarılı öğrencilerine verilen eğitim bursudesteği bu yıl da devam ediyor. Bu kapsamda başlayan burs kayıt işleminin sonbaşvuru tarihi 15 Ekim olarak belirlendi. Bayraklı Belediyesi'nin,dört yıldır sürdürdüğü yardıma muhtaç ailelere eğitim destekleri kapsamındaverilen burs kayıtları başladı.

Bin ailenin ilk ve orta okul öğrencileri içinaylık 50, lise öğrencileri için de 60 TL destek sağlanacak burs, 8 aylıkeğitim-öğretim dönemini kapsayacak. Başvurular Bayraklı Belediyesi ÇamkıranHizmet Binası'ndaki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve semt merkezlerinde 15Ekim'e kadar yapılabilecek. Geçtiğimiz yıllarda banka kartı ile ailelerin hesabınayatırılan paralar bu yıl da aynı yöntemle dağıtılacak. Geçtiğimizyıllarda olduğu gibi bu yıl da minimum bin kişiye eğitim bursu verilecek. Öteyandan Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiyeyardımı, okullara destek ve üniversite öğrencilerine de eşya yardımlarıyapıyor. 

"Geleceğe yatırım yapıyoruz"

Konuyla ilgili herplatformda eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapıldığını vurgulayan BayraklıBelediye Başkanı Hasan Karabağ, "Yardımlarımızla çocuklarımızıneğitimlerinde az da olsa katkıda bulunuyoruz. Bayraklı'da çocuklarımızakarşılıksız burs, ücretsiz kurs vermeye devam edeceğiz" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv