Bayraklı’da gençlik festivali tam gaz sürüyor

  • 0
  • 595
Bayraklı’da gençlik festivali tam gaz sürüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali tüm hızıyla sürüyor. Gençler uçurtma şenliğinde uçurtmalarını gökyüzüne yollarken, beat box, extreme rampa şovlarıyla eğlendi. Mustafa Özenç ve Lokman Demirkıran ise sevilen şarkıları bu sefer gençler için söyledi.
Bayraklı Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği ve geçtiğimiz cumartesi günü başlayan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali’nde eğlence devam ediyor. Festival 2. gününde ilk olarak uçurtma şenliği düzenlendi. Şenliğe katılan çocuklar ve gençler uçurmalarını gökyüzüne göndererek eğlenceli dakikalar geçirdi.

YÜREKLERİ HOPLATTILAR
Bayraklı Belediyesi’nin zumba ekibi yaptıkları dans gösterisiyle beğeni toplarken beat box, power extreme, break dance, extreme rampa ve akrobasi şovlarında yapılan birbirinden zorlu hareketler yürekleri hoplattı. Festivalin ikinci gününün sonunda sanatçılar Mustafa Özenç ve Lokman Demirkıran sahne olarak şarkılarını gençler için seslendirdi.

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, festival kapsamında yapılan etkinliklerde gençlerin doyasıya eğlenme fırsatı yakaladığını belirterek, “Festivalimiz gençlerimiz tarafından oldukça beğenildi. Onların ilgisini çekecekleri programları hazırladık. Gençlerimizi önemsiyoruz. Onlarla yol yürüyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Arşiv