Bayraklı’lı Ressamlardan Başkan Karabağ’a ziyaret

  • 0
  • 932
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi, 'Sokakta sanat var' sloganıyla sanata ve sanatçıya sahip çıkarak ressamlara yer tesis etmiş eserlerini sergileme ve geleceğin sanatçılarını yetiştirme imkânı sağlamıştı. Bayraklı Ressamlar Platformu üyeleri Bayraklı belediyesinin verdiği desteğe teşekkür etmek için Başkan Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret etti.
 
Başkan Karabağ’a teşekkürler
Bayraklılı Ressamlar Manavkuyu Sakarya Caddesi'ndeki Kadın Dünyası'nda eserlerini yaşatma olanağı sağladığı için Başkan Karabağ’a teşekkür ettiler. Platform üyeleri Bayraklı belediyesi sanata verdiği önemi bir kez daha göstererek sanata ve sanatçıya sahip çıkmıştır. Bayraklılı ressamlar ve platform üyeleri olarak bizlerde sanata ilgisi olan gençlerimizin yetenekleri keşfederek verdiğimiz eğitimlerle usta sanatçılar yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Önümüzdeki günlerde fırçalarımızı ellerimize alarak, Bayraklı sokaklarını renklendirmeyi planladıklarını belirterek Başkan Hasan Karabağ’a sağladığı imkânlar nedeniyle teşekkür ettiler.
 
Sanata ve sanatçıya her zaman önem veriyoruz
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ;’’Biz Bayraklı Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren her zaman sanat ve sporun yanında olduk. Desteklerimize devam edeceğiz. Dedi
Bayraklı Ressamlar Platformu üyesi sanatçılar kendi yaptıkları Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın resmini Başkan Karabağ’a hediye ettiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv