Bir haftada ikinci konser

  • 0
  • 693
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediye KonservatuarıTürk Sanat Müziği Korosu bir hafta içinde ikinci konserle müzikseverlerinkarşısına çıktı. Çarşı Sanat Merkezi’nde sahne alan koro, özenle seçilmişrepertuarında konseri izlemeye gelenleri adeta mest etti.  

Türk Sanat Müziğikorosu, beş gün önce Bostanlı Suat Taşer Tiyatro Sahnesi’nde 1000 kişiye konserverdi. Yeni Yıl Konseri’nin yoğun ilgi görmesiyle birlikte ikinci konser deprograma alındı. Belediye Başkanı Cevat Durak tarafından geçtiğimiz yıl hizmeteaçılan Çarşı Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ikinci konserde de salon yine TürkSanat Müziği sevenlerle dolup taştı. 

Şef MihribanSayın  yönetimindeki koro, birbirindengüzel şarkıları sanatseverlerle birlikte seslendirdi. Gecede solo olarak sahnealan Gamze Albas, Hicaz makamdaki “Nasıl Geçti Habersiz”, “Bir Kere Sevdim DiyeBin Pişman Etme” şarkılarını seslendirirken, Kenan Topsakal’da Hüzzam makamda“Bu Ne Sevgi Ahh Bu Ne Izdırap”, “İndim Havuz Başına”  şarkılarını söyledi. Büyük beğeni toplayankonsere katılanlar alkışlarla sanatçılara destek olup, şarkılara eşlik ederekgüzel bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadı.   
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv