Bornova’da Türk Sanat Müziği ziyafeti

  • 0
  • 787
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği TürkSanat Müziği konserleri Bornovalılardan büyük ilgi görüyor. Ege ÜniversitesiMÖTBE Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Dilek Türkan’ınkonuk sanatçı olarak katıldığı Bornova Belediyesi TSM Korosu ‘Sadi HoşsesEserleri’ konseri de büyük bir ilgiyle izlendi 

Bornova BelediyesiTürk Sanat Müziği Korosu’nun 2014 yılı ilk konseri büyük ilgi gördü. Şef SamiBüyüköztekir yönetimindeki TSM Korosu’nun konuk sanatçısı Dilek Türkan oldu.Dinleyiciler Ege Üniversitesi MÖTBE Prof. Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi’nidoldurdu. İncesaz Grubu’nun bazı albümlerinde yaptığı solistliğin yanındakendisine ait Türk müziği albümleriyle de dikkat eçen Dilek Türkan, birbirindengüzel eserlerle dinleyicileri mest etti. 91 kişilik Bornova Belediyesi TSMKorosu’yla birlikte de şarkılar söyleyen Dilek Türkan’a salonu dolduranizleyiciler de eşlik etti. 

BornovaBelediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’nun her konserinin büyük bir beğeniyleizlendiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır,“Koromuz gerçekten büyük bir özveriyle çalışıp çok güzel konserler yapıyorlar.Biz de Bornova Belediyesi olarak kendilerine tüm altyapı imkanlarını sunuyoruz.İlçemizdeki sanata ve kültüre yönelik hizmetlerimizin çok büyük talep var. Bizde halkımızın bu isteklerini karşılamak için çalışıyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv