Bostanlıspor’dan Sezonun En Farklı Sonucu

  • 0
  • 744
Yazı Boyutu:

ErkeklerBasketbol Bölgesel Lig 1.Grup 6.hafta karşılaşmasında Bostanlıspor CumhuriyetMahallesi Spor Salonu’nda konuk ettiği Yarımadaspor’u 106 sayı farkla 155-49mağlup ederek bu sezon ligdeki en farklı galibiyeti aldı.

Maçınbaşından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen ve ilk çeyrek sonundayakaladığı 22 sayılık farkı maç sonuna kadar artırarak karşılaşmadan 106 sayıfarkla 155-49 galip ayrılan Bostanlıspor, ligdeki galibiyet sayısını 4'eyükseltti.

Sakatlıklarısüren Sayit Ay, Mert Özmutlu, Cemre Özer ve yeni transfer Evren Yenice'ninforma giymediği Bostanlıspor'da yedi oyuncu çift haneli sayılara ulaşırkenİsmail İnan 26 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. İsmail Budaker 24 sayı,Yiğitcan Tekin 20 sayı, Anıl Özer 18 sayı, Baran Karadeniz ve Aras Bekat 15'ersayı, Feyyaz İrdel ve Orhun Boz 14'er sayı, Yılmaz Kırıklı 7 sayı, Esat Kırışise 2 sayı ile galibiyete katkı verdiler.

EnginGençoğlu: ‘’Önemli olan oynadığımız basketbol...’’
Karşılaşmasonrası Bostanlıspor Başantrenörü Engin Gençoğlu ‘’ Yatırım yapan, ciddi parave emek harcayan, iyi bir organizasyona sahip bir takımız. Benim için farkönemli değil. Önemli olan oynadığımız basketbol. Her geçen gün basketbolumuzugeliştirmek ve hedefimize ulaşmak için çalışıyoruz’’ dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv