Bostanlıspor sahaba iniyor

  • 0
  • 1.002
Yazı Boyutu:


Bostanlısporragbi ve Amerikan Futbolu liglerinde hafta sonunda İzmir’de güçlü rakipleriniağırlayacak. Bostanlıspor Ragbi erkek takımı Eskişehir Aqua Gençlik, Amerikan Futbolu(Korumalı Futbol) takımı da Üniversiteler GSK (Bilkent Üniversitesi) ile karşıkarşıya gelecek.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, cumartesi günü AtatürkStadı 1 Numaralı Antrenman Sahasında, Ragbi erkek takımının ligdeki ilk maçınıEskişehir’in güçlü ekiplerinden Aqua Gençlik ile yapacaklarını ifade etti.

Erboy, “Karşılaşmanın başlama saati 13.00. Geçen sezon tecrübe kazananekibimizin bu yılki hedefi önce grup birinciliğini elde etmek, ardından dafinali kazanarak 1. Lige yükselmek.  Pazar günü de Korumalı Futbol2.Liginde Aliağa TOKİ Futbol Sahasında saat 13.00’de Bilkent Üniversitesi’ninkulübü olan Üniversiteler GSK ile karşılaşacağız. Korumalı Futbol takımımız 2yıldır 1. Lig kapısından dönüyor. Bu yıl lige Antalya galibiyeti ile başladık.İddialıyız ve 3. Yılımızda 1. Lige yükselmek istiyoruz” dedi.

Her iki branşta, geçen sezon ligde mücadele eden Kuşadası Ragbi ve İzmirEfeleri Korumalı Futbol takımlarının bu yıl lige katılmaması nedeniyle 2branşta Ege’nin tek temsilcisi kaldıklarını da ifade eden Erboy, “Bu nedenlesorumluluğumuz daha da arttı. Ragbi de hedefimiz büyük. Erkek, bayan ve gençerkek takımlarımızla Türkiye Şampiyonluğunu hedefliyoruz. Karşıyaka'nın amatörbir kulübü olmamıza karşın ciddi yatırımlar yapıyoruz.  Erkeklerde hedef1. Lig, bayan ve genç erkeklerde Türkiye Şampiyonluğu. Amerikan Futbolunda dabu yıl 1. Lige çıkmak arzusundayız” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv