Bu konser 100’ncü yıl onuruna

Norm Holding, Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda Jamal Aliyev( Çello) & Ece Dağıstan (Piyano) konseri düzenledi.

  • 0
  • 1.123
Bu konser 100’ncü yıl onuruna
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Norm Holding, Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda Jamal Aliyev( Çello) & Ece Dağıstan (Piyano) konseri düzenledi.

Konsere ve öncesinde düzenlenen kokteyle İzmir Vali Yardımcısı Fatih Kızıltoprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İl Emniyet Müdürü Celal Sel ile iş ve cemiyet hayatından kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

“Mustafa Kemal Atatürk'ün bırakmış olduğu Cumhuriyetin yüzüncü yılını kutlamak için burada bulunmuş oluyoruz. Atatürk’ün emanetini inşallah çocuklarımız, torunlarımız da bu yüzyıllarca kutlar” diyen Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal’dan mikrofonu devralan Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal liderliğinde gerçekleştirilen milli mücadelenin en önemli sonucu ve en büyük kazanımı olan Cumhuriyetin yüzüncü yıl dönümüne ulaşmanın gururu ve mutluluğu içersinde olduklarını söyledi.

Uysal,“Ülkemizin bağımsızlığını, halkın kayıtsız şartsız egemenliğini, bireysel hak ve hürriyetimizin meşru temelini oluşturan ortak paydamız ve bizlere bırakılan kutsal bir emanettir Cumhuriyet. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal mücadelemizin kahramanlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

Cumhuriyet ruhunu ve anlamını nesilden nesile aktararak bilim, sanayi, kültür ve demokraside ilerleyerek bu emanetin koruna bilineceğini belirten Uysal, “Ülkemizin topyekün kalkınmasını sağlayarak uluslararası alanda itibarımızı ve rekabet gücümüzü yükselterek Cumhuriyetimizi daha da yüceltebiliriz. Bildiğiniz gibi bir ülkenin ekonomik gücü bağımsızlığının temel koşullarından biridir. Bu güce sahip olmak ise üretmekten geçiyor. Normun çift vuruşlu küçük bir makineyle küçük imkanlar. ama büyük hayallerle başlayan yolculuğu. Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Nedim Uysal'ın kararlılığı, vizyonu olan inancı ile hepimize moral ve cesaret veren bir başarı hikayesine dönüştü. Bu çok güzel ve anlamlı bayramı onur ve gururla kutlarken normunda ellinci yaşını doldurmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Atatürk'ün en büyük milli davalarınız arasında gösterdiği endüstrileşme hedefi doğrultusunda çalışanlarımızla birlikte büyüyen mükemmelliğin peşinde koşan küresel bir firma olma gayretiyle faaliyetlerimize yön veriyoruz. Bizi bir arada tutan, ekip olmamızı sağlayan ve itibar kazandıran ise kurucumuz Nedim Uysal'ın önce kalpleri kazanacaksın deyişidir. Ne mutlu ki kuşaklar gelen bilgi ve tecrübeyi tek bir potada eriterek üç nesil bir arada omuz omuza çalışıyoruz. Bugüne dek kısa ya da uzun birlikte çalıştığımız, özveriyle değer yarattığımız tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu vesileyle sonsuzluğa uğurladığımız büyüklerimizi ve çalışma arkadaşlarımızı da rahmetle anıyorum. Onların da bu büyük hayallerin gerçekleşmesinde çok önemli payı var. Güveniniz, sevginiz ve değerli destekleriniz ile bugünlere gelmemizi sağlayan siz değerli misafirlerimize ve müşterilerimize ayrı ayrı en içten teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum.

Değerli misafirlerimiz, yüzyıllık cumhuriyetimizden aldığımız güçle bayrağımızı taşımak ve yarınlara verdiğimiz sözü tutmak için Atamızın izinden ilkelerinden ayrılmadan ülkemiz için üretmeye, çalışmaya değer yaratmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin yüzüncü NORM’un ellinci yaşı kutlu olsun” diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu’da kısa konuşmasıyla Cumhuriyetin 100. Yılını kutladı.
Konuşmaların ardından Jamal Aliyev( Çello) & Ece Dağıstan (Piyano) konseri gerçekleşti. İlgi ve beğeniyle izlenen konser finalinde üçüncü kuşak Nedim Uysal ile Duygu Uysal Simrooğlu sahneye gelerek sanatçılara çiçek verdi.
Gecenin Fotoğrafları için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv