Çamlaraltı Koleji’nde yılın ilk sergisi

  • 0
  • 1.212
Yazı Boyutu:

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi10'uncu Sınıf Görsel Sanatlar öğrencilerininyaptıkları imgesel atölyeçalışmaları Alsancak Kedi Kültür SanatMerkezi'nde sergilendi.

9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü AraştırmaGörevlisi Arzu Oto'nun yönetiminde gerçekleşen ve yağlı boya, kara kalem, kuruve sulu boya çalışmalarından oluşan yaklaşık 30 eserin bulunduğu sergininaçılışını Ortaöğretim Kurumları Müdürü Gülçağ Gençer yaptı.

Gençer konuşmasında öğrencilerine ilerideki sanatyaşantıları için nitelikli, modern ve geniş kapsamlı bir sanat eğitimiverdiklerini ve İzmir'de özel sanat eğitimi veren tek kurum olduklarını dilegetirdi.

Dört yıllık eğitim boyunca öğrencilere, arzulanan sanatdallarında çeşitli metodlarla, tekniklerle ve iletişim araçlarıyla deneyler veiletişime geçebilme imkanı sunduklarını söyleyen Anadolu Güzel Sanatlar MüdürYardımcısı Pınar Solak, ''Açık bir sanat kavramıyla sunduğumuz eğitimde devamlıilerlemeyi hedefleyen eğitimcilerimiz, oluşan bu çalışma ortamında sanatdalları arasında oluşan bilgi alışverişine ve birlikte çalışma ruhuna önemveren bir kurumuz'' diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv