Çeşme Belediyesi, boks okulu açtı

  • 0
  • 659
Yazı Boyutu:


 İlçedeki gençlerin yaz tatilinde spordan kopmaması içinçalışan Çeşme Belediyesi, eğitim verdiği spor branşlarına futbol, basketbol,voleybol ve yüzmeden sonra boksu da ekledi.  
 
Yaz aylarında nüfusu hayli artan Çeşme’de, çocuklarınkültürel ve sportif faaliyetlerden kopmaması için çalışan Çeşme Belediyesi,bünyesinde başka bir branşta daha spor eğitimi vermeye başladı. Basketbol,futbol, voleybol, atletizm dallarına boksu da eklediklerini belirten ÇeşmeBelediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, yeni açtıkları boks okuluna ilginin oldukçafazla olduğu bilgisini verdi. Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’na bağlı Kültür Merkezibinasında haftanın 3 günü lisanslı üst sınıf boks eğitmeni boks dersleriverildiğini kaydeden Başkan Tütüncüoğlu, amaçlarının gençlerin yaz tatiliniheba etmemeleri sportif faaliyetlerden kopmamaları olduğunu açıkladı, kurslarıntamamen ücretsiz olarak sunulduğunu söyledi. 

Şampiyon da buradaçalışıyor
Çeşme Belediyespor bünyesi altında eğitim verdikleri sporbranşlarındaki tüm derslerin kontejyanının dolduğunu kaydeden Tütüncüoğlu, boksokulunda ise kayıtların devam ettiği bilgisini verdi. Boks okulunda diğer sporbranşlarından farklı olarak tüm yaş gruplarına hizmet verdiğini, 7’den 70’ebirçok öğrencisi bulunan kursun kapılarının spor yapmak isteyenlere her daimaçık olduğunu söyleyen Tütüncüoğlu, 2012 yılında Ege Bölgesi Şampiyonu olanCemil Bıyıklı’nın da burada eğitim ve idmanlarına devam ettiğini açıkladı.Tütüncüoğlu, “Çeşme’de hevesli gençleri desteklemek en büyük arzumuz. Sporyapmak isteyen herkese kapımız açık” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv