Çeşme'de yıldızlar geçidi

  • 0
  • 719
Yazı Boyutu:

Çeşme Kültür ve Sanat Derneği, tanınmış TRT ve Kültür Bakanlığı sanatçılarının katılımıyla muhteşem bir Türk sanat müziği konseri verdi, sahnede yıldızlar geçidi yaşattı.  

Çeşme Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, Çeşme Belediyesi Çakabey Kültür Merkezi'nde konuğu TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Vedat Kaptan Yurdakul'un eşsiz yorumuyla muhteşem bir konsere imza attı.  Şef Süleyman Saral yönetiminde 34 koristten oluşan koro ve TRT İzmir Radyosu'nun 10 kişilik saz ekibi eşliğinde melodileriyle zihinlerde yer eden gecede, TRT İzmir Radyosu ve Kültür Bakanlığı'ndan katılan ses sanatçıları da sürpriz yaptı, Çeşme sahnesinde yıldızlar geçidi yaşanmasını sağladı. 

27eser seslendirildi
Türk sanat müziğinin dillerden düşmeyen seçkineserlerinin seslendirildiği konser yaklaşık 3 saat sürerken, ünlü bestekarlaraait 27 eser yorumlandı. Yaklaşık 300 kişilik dinleyici kitlesi de seslendirileneserlere eşlik etti, birçok eser dev seyirci korosu eşliğinde birlikte hayatbuldu. Çeşme Kültür ve Sanat Derneği TSM Korosu'nun muhteşem konserleriyle tamanlamıyla kulakların pasını sildiğini vurgulayan Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu,emeği geçenlere teşekkür etti, sanat etkinliklerinin kış aylarında da devamedeceğini belirtti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv