Dinlediler, öğrendiler, uyguladılar…

  • 0
  • 666
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi(EÜ) Bilgisayar MühendisliğiBölümü tarafından düzenlenen ‘Yazılım Mühendisliği Çalıştayı’nda bir arayagelen uzmanlar, bu alandaki son gelişmeleri katılımcılara aktardı. İnteraktifbir şekilde süren çalıştayda katılımcılar uygulama imkanı da buldu. ÇalıştayBilgisayar Mühendisliği’nde  28 Eylül’ekadar devam edecek.  
                   
Bedir Tekinerdoğan’ın İngilizceolarak yapmış olduğu sunumda yazılım mühendisliği alanında ki gelişmeleriçeşitli tablo ve grafiklerle katılımcılara aktarıldı. Konuşmacı, katılımcılaraçeşitli uygulamalar yapma şansı tanıdı. Toplantı karşılıklı soru cevap şeklindedevam etti .      
 
Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu (UYMS) ,yazılımmühendisliği alanında sürekli gelişen teori ve pratiğin paylaşıldığı birplatform olma hedefi doğrultusunda, UYMS’13 Program kurulunda hem akademikçevrelerin hem de yazılım sektörünün temsilcilerinin olmasına özen gösterildi.Sempozyuma EÜ Rektörlüğübaşta  olmak üzere sponsor kuruluşlar:NETSİS, NETAŞ, CYBERSOFT ve EBİLTEM organizasyona destek verdi. İZMİR(Ege Ajans/ Şeyma ÖZCAN – GürkanCENGİZ)
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv