Efsaneden Vokal Atölyesi

  • 0
  • 894
Yazı Boyutu:

“Gençler Ustalarla Buluşuyor” projesi kapsamında birbirinden değerli sanatçıları İzmir’e getiren Akademi İKSEV, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği işbirliği ile 19 “Baby Love”, “Someday We Will be Together”, “Stop In the Name of Love”, “Fields of Gold”, “You are so Beautiful” gibi şarkılarıyla 60’lı yıllarda dünya müziğinde fırtına gibi esen The Supremes’in (Diana Ross, Mary Wilson ve Florance Ballard) ses zenginliği ve yorumlarıyla efsaneler katına yükselen üyesi Mary Wilson, Akademi İKSEV’de vokal atölyesi yapacak.
 
Aynı gece AASSM’de halka açık bir konser de verecek olan Mary Wilson, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi seslerinden biri olarak kabul edilmesinin yanı sıra yazar, antropolojist,  kültür ve iyi niyet elçisi olarak da önemli bir kariyere sahip.

“Dare to Dream” projesiyle dünyanın pek çok ülkesinde özellikle genç kızlara yönelik sosyal sorumluluk çalışmaları yapan Wilson, 19 Şubat 2014 saat 14.00 – 15.30 arasında Akademi İKSEV’de iki vokalisti ve piyanisti eşliğinde genç sanatçılara şarkı söylemenin inceliklerini anlatacak, tecrübelerini paylaşacak.
Katılımın ücretsiz olduğu atölye çalışmasına kayıt olmak için ozlemkahya@iksev.org adresine isim bildirmek yeterli olacak. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv