Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu'ndan yeni yılın ilk konseri

  • 0
  • 1.010
Yazı Boyutu:

Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu,  2013’ün ilk konserini  Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde verdi. Bak Ambalaj sponsorluğunda gerçekleştirilen, TRT Ses Sanatçısı Sayın Mehmet Şafak yönetimindeki  Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu konserinin sunuculuğunu  Ege TV program sunucusu Erhan Önel yaptı.  Konsere katılanlar Ege Orman Vakfı’na ikişer fidan bağışında bulundular.
 
Konsere Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Ayşe Mayda, Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakıf çalışanları, gönüllüleri ve çok sayıda doğasever katıldı. Konser başlamadan önce konuşma yapan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol,” Bu gece koromuz solist bestekarlardan seçilen eserleri seslendirecekler. Daha önceki beş konserimizde olduğu gibi bu gece de notalar fidan oldu. Konsere katılanlar tarafından bağışlanan 1100 fidan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Aşağı Şakran Örlemiş Köyü mevkiinde bulunan ağaçlandırma sahasına  dikilecek.” dedi. Gençol, konsere sponsor olarak doğaya destek veren Bak Ambalaj A.Ş.’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.  
Konserin sonunda Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol konseri yöneten Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Şefi TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak’a plaket takdim etti.  Konsere katılan konuklar koronun seslendirdiği unutulmaz eserlerle keyifli bir gece geçirerek salondan ayrıldılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu Performansıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Arşiv