Gürcü sanatçıdan müzik ziyafeti

  • 0
  • 1.063
Yazı Boyutu:

 Gürcistan’ınünlü sanatçılarından Sofia Nizharadze, sesi ve yorumuyla Güzelyalılaraunutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.
         
KonakBelediyesi, Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’nda  Gürcü  sanatçı Sofia Nizharadze ve Düş gezginlerimüzik grubunu Güzelyalılar ile buluşturdu. İngilizce ve Fransızca eserlerseslendiren güzel şarkıcı, dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi.Güzelyalı’da yaşayanlar Düş gezginleri müzik grubu eşliğindeki konsere büyükbir ilgi gösterdi. Dinleyenlerin arasında ünlü şair Ataol Behramoğlu’na dabüyük bir jest yaparak ‘Güzel Türkiyem’ şiirini müzik eşliğinde söyleyen Gürcü sanatçı,şairi sahneye davet ederek şiiri birlikte seslendirdi. İkili müzikseverlerdenbüyük alkış topladı. Behramoğlu, Sofia’ya teşekkür ederek “ Bu şiirin ülkemizinönemli eserlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Bunu Sofia’dan dinlemek benigururlandırdı. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.         
  Konserdemüzikseverler ile birlikte Sofia’yı büyük bir keyifle dinleyen Konak BelediyeBaşkanı Dr. Hakan Tartan ise “Sofia gerçekten Avrupa’nın yetiştirdiği en güçlüseslerden biri. Güzelyalı’daki  hemşerilerime de en güzelini sunalım istedim.Çünkü onlar her şeyin en güzeline laik. Allah sağlık verdiği sürecehizmetlerimize devam edeceğiz” diyerek Gürcü sanatçıdan önümüzdeki sene deİzmir’e gelmesi konusunda söz aldı.           
Güzelsanatçı Sofia Nizharadze, İzmir’i çok beğendiğini, insanlarını samimi ve sıcakbulduğunu ilk fırsatta tekrar gelmek istediğini belirterek Başkan Tartan’asözünü tutacağını söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv