Gürer Aykal'la Rus ezgileri

  • 0
  • 668
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin ilk ilçe Filarmoni Orkestrası Karşıyaka Filarmoni, 21 Ocak’ta yine muhteşem bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Sanat Direktörü, dünyaca ünlü Şef Gürer Aykal yönetiminde sahne alacak olan Karşıyaka Filarmoni Orkestrasına bariton Prof. Dr. Mesut İktu solist olarak katılıyor.

Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde 21 Ocak 2013 Pazartesi günü saat: 20.00’de başlayacak olan konserin repertuarının ilk bölümü, düzenlemesi sanatçı İktu tarafından yapılan 2. Dünya Savaşı için bestelenmiş Rus Ezgileri’nden oluşuyor. İkinci bölümde ise, klasik müziğin usta bestecisi Çaykovski’nin Sol Minör Po. 131 Nolu Senfonisi’nden “Kış Düşleri”  yorumlanacak.
 
Sezonun ikinci konseri için biletler 10 TL’den satışa çıkarıldı. Bu konserle birlikte Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde ücretli giriş dönemi de başlamış olacak. Sanatseverlerin önerisi üzerine Karşıyaka Belediye Meclisi’nden alınan karar doğrultusunda gösterim ücretleri 10 lira olarak belirlendi. Konser biletleri Karşıyaka Belediyesi vezneleri ile Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden mesai saatleri içinde temin edilebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu Performansıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Arşiv