Gurur tablosu

  • 0
  • 693
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi öğrenci veöğretmenleri mezuniyet buluşmasında bir araya geldi. Bayraklı Belediye BaşkanıHasan Karabağ da gurur tablosu olarak nitelendirdiği “BAY-GEM”in veli öğrencive öğretmenlerini yalnız bırakmadı.  Havuz düğün salonunda düzenlenen mezuniyet buluşmasına ilgiyoğun oldu. Dereceye girerek hayallerindeki lise ve üniversitelere aldıklarıücretsiz eğitim sayesinde kavuşan öğrencilerin sevinçleri gözlerindenokunuyordu. Onları velileriyle paylaştığı bu sevince Başkan Hasan Karabağ daortak oldu.

Başarı Bayraklıhalkının
Başkan Hasan Karabağ, “Özel dershaneleri bırakıp tercihiniBAY-GEM’den yana kullanan öğrencilerimiz vardır. Bu gurur verici tabloyusağlayan öğretmenlerimiz, çalışanlarımız ve öğrencilerimiz üstün gayretgöstererek sağladı. Fedakâr velilerimiz onlara da destek vererek katkıkoymuştur. Bu başarı tüm Bayraklı halkınındır. Kutluyor ve tebrik ediyorum”dedi.

Hiçbir değişiklikbize engel değil
Karabağ, “Önümüzdeki yıl değişen sınav statüsü gereğidershanemiz gereken önlemleri alıyor. Hiçbir değişiklik BAYGEM’in başarısınaengel olamaz. Bu konuda sizlere de öğretmenlerime de Allah’a da güveniyorum”diye sözlerine son verdi.  

Başkan Karabağ konuşmasının ardından dereceye giren üçöğrenciye temsili olarak ödüllerini dağıttı. Öğrenciler kendilerine sağlananfırsat eşitliği nedeniyle Başkan Karabağ’a ve Bayraklı Belediyesine teşekkürederken okullarını en iyi şekilde bitirip faydalı bir birey olacakları sözünüverdi.  


YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv