Hakan Günday’la Azil

  • 0
  • 627
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi, ‘Yazarlar İzmir için Okuyor’ etkinliğine yedinci kez ev sahipliği yapıyor.
 
Türk edebiyatına farklı bir söylem getiren Hakan Günday, İzmirli okuyucuyla buluşuyor. Özellikle genç okurların yakından takip ettiği yazar, 2007 yılında okuyucuyla tanışan ‘Azil’ adlı romanından bölümler okuyacak. Konak Belediyesi ve Kalem Kültür Derneği’nin yedinci kez düzenlediği etkinlik, Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Gülşah Elikbank’ın sunumuyla renklenen ‘Yazarlar İzmir için Okuyor ’9 Ocak Çarşamba günü saat 18.00’de başlayacak.
 
Hakan Günday
29 Mayıs 1976’da Rodos'ta doğan yazar Hakan Günday ilköğretimini Brüksel’de tamamladı. Ankara’da Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdi ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Mütercim Tercümanlık Bölümü’nde üniversite eğitimine başladı. Ertesi yıl Üniversite Libre de Bruxelles’in Siyasal Bilimler bölümüne geçti. Sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girdi. İlk romanı Kinyas ve Kayra’yla (2000) edebiyat çevrelerinin ilgiyle izlediği ve kendi okur kitlesini yaratan bir yazar olan Günday’ın eserleri, Doğan Kitap tarafından yayımlanmaktadır. Romanları: Kinyas ve Kayra (2000), Zargana (2002), Piç (2003), Malafa (2005), Azil (2007), Ziyan (2009), Az (2011)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu Performansıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Arşiv