Hetbolcular İl maçlarında üçüncü

  • 0
  • 1.175
Yazı Boyutu:

İlkokuldan itibaren İzmir Özel Türk Koleji öğrencisiolan ve lise eğitimlerine de İTK Fen Lisesi’nde devam eden öğrencilerden kuruluolan İTK Fen Lisesi Erkek Hentbol Takımı İzmir İl Maçları’nda üçüncü oldu.  Baran Nebi Uyar, Kerem Can Deliktaş, HaşimManav, Saygın Günşar, Yiğit Altuğ, Özgür Gümüşlü, Arman Zinde, GörkemGürüz,  Ege Akar, Deniz Gökay Sanater,Muhammed Ali Bakır’ın  forma giydiği İTK FenLisesi Erkek Hentbol Takımı, elde ettiği üçüncülük derecesi ile 19-22 Aralıktarihleri arasında Sakarya’da gerçekleştirilecek ve Türkiye Kupası için öneleme niteliğinde olan grup maçlarına katılmaya hak kazandı.

İTK Beden Eğitimi Öğretmeni ve takım koçu BülentSayın, Sakarya’da gerçekleşecek Grup Maçları’nda da başarılı sonuçlar eldeederek Türkiye Finallerine katılmak üzere mücadele edeceklerini ve tamamı fen lisesi öğrencilerinden kuruluolan İTK Fen Lisesi Erkek Hentbol Takımı’nın ilerleyen dönemlerde daha büyükbaşarılara imza atacağını söyleyerek, öğrencilerini başarılarından dolayıkutladı. 

İTK Fen Lisesi Müdürü Şaban Yapıcıoğlu da,  İTK Fen Lisesi Hentbol Takımı’nın elde ettiğiderece ile gurur duyduğunu belirtti ve öğrencilerini tebrik etti. Sözlerine,İTK’nın hem akademik hem de sosyal ve sportif alanlardaki başarılarınadeğinerek devam eden Yapıcıoğlu; “ İTK Fen Lisesi Erkek Hentbol TakımımızıTürkiye Şampiyonu olarak görmek istiyoruz. Takımımızın elde ettiği başarı; hemakademik hem de spor başarısı yüksek, hayata birçok açıdan çok yönlü bireyleryetiştirmenin mümkün olduğunu gösteriyor. Ne mutlu ki İTK olarak biz buhedefimize öğrencilerimizin her başarısında ulaşıyoruz” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv