İlk misafirlerini Ağırladı

  • 0
  • 747
Yazı Boyutu:

Avrupa Birliği Hayat boyuEğitim Programları Erasmus Öğretim Elemanı Hareketliliği kapsamında LitvanyaInternational School of Law and Business Üniversitesi Turizm Fakültesi ÖğretimÜyesi Doç. Dr. Loreta Olberkyte İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi TurizmFakültesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretkapsamında Litvanyalı misafir öğretim üyesiDr.Olberkyte, İKÇÜ TurizmFakültesi öğretim elemanlarına kendi üniversitesi ve Litvanya Turizmi konularında seminer verdi.Dr. Olberkyte 2013-2014 döneminde Erasmus programı kapsamında İzmir KâtipÇelebi Üniversitesi’ne çok sayıda öğrenci gönderileceğini ifade etti.

“Uluslararası bir İKÇÜ için bu programlarçok önemli”
Dış İlişkiler Koordinatörlüğünden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Tancan Uysal uluslararasılaşmaya ve Erasmus programına çok önem verdiklerinibelirterek, Erasmus gibi değişim programlarının üniversitemizin daha aktifolmasını sağladığını belirtti. Ayrıca Erasmus programı kapsamındaki bu tipziyaretlerin kültürlerarası etkileşimi arttırarak uluslararasılaşmayıdesteklediği, 2013-2014 döneminde Erasmus programı kapsamında öğrenim amacıyla30 öğrencinin, eğitim alma amacıyla da yaklaşık 16 öğretim elemanının yurtdışına gönderilmesinin planlandığını söyledi.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Cengiz Demir ise: “FakültemizdeLitvanya’dan üçüncü öğretim üyesini ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Ayrıcaüniversitemizin ve fakültemizin ilk Erasmus öğretim üyesi ve öğrencileriniağırlamaktan da büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv