İlk zil sürprizi

  • 0
  • 838
Yazı Boyutu:

Yeni eğitim öğretimyılı 16 Eylül 2013 Pazartesi günü başladı. Seferihisar Belediyesi ilk zillesınıflara koşan öğrencilere, sıralarında buldukları kırtasiye malzemeleriyledolu hediye paketleriyle büyük bir sürpriz yaptı.

 

Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başlayan İlköğretimHaftası kutlamaları Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu’nda devametti. Okulda yapılan kutlamaya İlçe Kaymakamı Resul Çelik, Belediye BaşkanıTunç Soyer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Faik Birlik, Emniyet Müdürü AliAkkaş, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. SeferihisarBelediye Başkanı Tunç Soyer törenin ardından 1 ve 4. sınıflar arası öğrencilerekırtasiye malzemeleriyle dolu hediye paketlerini dağıttı.

KIRTASİYE PAKETİ VESEFERİKART
Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, birinci sınıflardandördüncü sınıflar dahil öğrencilere kırtasiye paketleri verdiklerini, beşincisınıflardan itibaren ise öğrencilere geçen yıl dağıttıkları SeferiKart’larayükleme yaptıklarını söyledi.

Başkan Soyer; “Öğrencilerimizin daha iyi bir geleceğekavuşmaları için belediye olarak elimizden gelen desteği okullara veöğrencilere yapmaya çalışıyoruz.  Bu yıl da ilk 4 sınıfımızakırtasiye malzemelerini elden veriyoruz. Diğer öğrencilerimizin geçen yıldağıttığımız Seferikart'larına para puan yüklüyoruz. Onlarda istediklerimalzemeleri gidip kendileri seçerek kırtasiyelerden alabilecekler. Hemöğrencilerimize moral hem de çocuk okutan ailelere de küçük bir katkı koymayıhedefliyoruz. Ayrıca SeferiKart anlaşmalarını ilçedeki kırtasiyelerle yaptık.Böylelikle ilçedeki esnafımıza da katkı sağlıyoruz. Umuyorum ki bu yıl vegelecek yıllarda eğitim kalitesini arttırarak öğrencilerimize daha iyi birgeleceğe kavuşmalarına katkı koyarız” dedi.

Başkan Soyer, öğrencilerin SeferiKart’larına 25’er Lirayatırıldığını açıkladı. Seferihisar Belediyesi yıl boyunca okullarda yaptıklarıihtiyaç toplantılarıyla, okullarda bakım-onarım, hijyen çalışmalarıgerçekleştiriyor ve öğrencilerin SeferiKart’larına dönem dönem para puanlaryatırıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv