İnci Akademi İlk Eğitim Dönemini Tamamladı

  • 0
  • 926
Yazı Boyutu:

Başta Ege Bölgesi olmak üzere, Türkiye’nin geleceğineyatırım yapan İnci Holding’in 1985 yılında hayata geçirdiği Cevdet İnci EğitimVakfı (İNCİVAK) çatısı altında kurulan ve eğitimleriyle Ege iş dünyasınıngelişimine katkı sunan İnci Akademi, ilk eğitim dönemini tamamladı. İnciAkademi, 1 Ocak-30 Haziran 2013 tarihleri arasında toplam 456 saat süren 40ayrı eğitim ile 876 kişiye eğitim verdi.

İş dünyasının ihtiyacına göre belirlenen, alanında en iyiüniversite ve eğitim kurumları ile ortaklaşa hazırlanan  İnci Akademi eğitimlerine, İnci Grubuşirketleri çalışanlarının yanı sıra Ege Bölgesi’ndeki farklı firmalarınçalışanları katıldı.  İnci Akademi’ninyeni öğretim yılı 6 Eylül 2013’de başlamak üzere planlandı.

İnci Akademi’nin ilk eğitim dönemini başarıyla tamamlamasınıdeğerlendiren İNCİVAK Yönetim Kurulu Başkanı Şerife İnci Eren, “Eğitimli,  öğrenmeye ve değişime açık genç insan kaynağının,ülkemizin en değerli kaynağı olduğu düşüncesine sahibiz. Doğru işlendiğindeTürkiye’yi 2023’e ve ötesine taşıyacak asıl gücün bu insan kaynağımız olduğunainanıyoruz. Bu nedenle İNCİVAK çatısı altında İnci Akademi’yi hayata geçirdik.Bölgemizde ve ülkemizde insan kaynağının kalitesinin yükselmesine katkıdabulunurken, İNCİVAK bursiyerlerimizin de eğitimine katkı sunuyor olmak biziayrıca mutlu ediyor. Bir dönem boyunca eğitim alan kursiyerlerimizi kutlar,emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv