İzmir Barosu Türk Müziği Korosu alkışa doydu

  • 0
  • 849
Yazı Boyutu:


İzmirBarosu Türk Müziği Korosu tarafından verilen  “Aşk Mümkün müdür Hala” temalı konser EgeÜniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi. TürkMüziği konserine İzmirliler büyük ilgi gösterdi.
 
KoroŞefi Ümit Bulut yönetiminde Av. Müge Bulut sunumuyla düzenlenen  konserde  sanatçı ve bestekarlar dinleyiciler arasındayer aldı. Konsere İzmir Barosu Saymanı Sefa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi  Av. Ümit Görgülü ve Av. Türkan Karakoç, DokuzEylül Üniversitesi Türk Müziği Öğretim Görevlisi Serpil Solmaz, “Sanhur” sazınıgeliştiren Dr. Ümit Mutlu, Bestekar ve Matematik Profesörü Mustafa Töngören,Agora Meyhanesi Bestekarı Şair Onur Şanlı gibi bir çok isim katıldı.

İzmirBarosu’nun düzenlediği Türk Müziği Korosu konserde birbirinden güzel 20 eserseslendirdi. Konsere gelen İzmirliler zaman zaman şarkılara eşlik ederek,alkışlayarak tempo tuttu. İzmir Barosu Türk Müziği Korosu gece boyunca alkışadoydu. Katılımcılar bu tür konser ve etkinliklerin daha sık yapılmasını talepetti.

Konsere gösterilenilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten ve emeği geçenlere teşekkür edenİzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Türkan Karakoç koro adına şef Ümit Bulut vesunucu Av. Müge Bulut’a çiçek takdim etti.
İZMİR(Ege Ajans/Gamze Yürektürk-Özkan Yaşa-Burcu Sabuncular)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv