İzmir Kent Orkestrası’ndan Karabağlar'da muhteşem konser

  • 0
  • 1.203
İzmir Kent Orkestrası’ndan Karabağlar'da muhteşem konser
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Şef Hüseyin Çebi yönetimindeki İzmir Büyükşehir BelediyesiKent Orkestrası, Hatay Uğur Mumcu Parkı’nda muhteşem bir konser verdi. KonsereKarabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe BaşkanıPolat Manduz, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Üçyol'da bulunan Uğur Mumcu Parkı alanında düzenlenenkonsere ilgi büyük oldu. Bine yakın müziksever, Şef  Hüseyin Çebi yönetimindeki 36 müzisyen vesolistlerden oluşan Kent Orkestrası’nın muhteşem konseriyle coştu. Solistler AydınUştuk, Sedat Yüce, Tülay Şen, Bahar Pamukçu, Şenay Gökdemir, İpek Kaletaş, MügeÖkten, Esra Göndeş, Esi Taviloğlu ve Cevher Doğan sevilen yerli ve yabancıparçaları başarı ile sunarken, izleyiciler de oturdukları yerlerden şarkılaraeşlik ettiler. Bazı vatandaşlar da coşkuya ortak olarak sahnenin önünde dansederek konserin tadını çıkardılar.

Kocaoğlu’na Selvitopu’ndan teşekkür

Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı öğrencilerinin dansgösterileriyle renklenen gecenin sonunda Karabağlar Belediye Başkanı MuhittinSelvitopu, orkestra şefi ve sanatçılara çiçek vererek Karabağlar halkı adınaonları tebrik etti. Başkan Selvitopu ayrıca, bu konserin Karabağlar'dagerçekleşmesini sağlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na dateşekkürlerini iletti.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv