İzmir Palas Turizmcileri buluşturdu

ıl 17. kez düzenlenen Türkiye’nin en büyük turizm platformu TTI İzmir “Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi 2023’’ün kıdemli katılımcı markalarından İzmir Palas Turizm Ticaret A.Ş. otelleri Otel İzmir Palas ve Otel Kilim standında geleneksel kokteyllerinden biri daha gerçekleşti.

  • 0
  • 1.409
İzmir Palas Turizmcileri buluşturdu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu yıl 17. kez düzenlenen Türkiye’nin en büyük turizm platformu TTI İzmir “Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi 2023’’ün kıdemli katılımcı markalarından İzmir Palas Turizm Ticaret A.Ş. otelleri Otel İzmir Palas ve Otel Kilim standında geleneksel kokteyllerinden biri daha gerçekleşti.

DJ müziği eşliğinde gerçekleşen etkinliğe İzmir Palas Turizm Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Skal Dernekleri Federasyonu eski Başkanı -Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Başkanı Savaş Çolakoğlu, Skal İzmir Başkanı Güner Güney, ETİK Başkanı Mehmet İşler ile sektör temsilcilerinden oluşan kalabalık bir davetli katıldı.

Kokteylin konuklarına popkorn ile Deniz Restoran ve Gümüş Balık Restoran ürünleri ile içecekler ikram edildi.
Etkinlik ile ilgili bilgi veren İzmir Palas Turizm Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Kilimci, her yıl olduğu gibi bu yıl 17.si düzenlenen da Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi kapsamında düzenlenen kokteylin; kendileri de dahil olmak üzere görüşme fırsatı bulamayan meslektaşların, dostların buluşma noktası olduğunu söyledi.

Kilimci, “Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen çok sayıda turizmci dostumuzla görüşme fırsatı bulduk. Fuar ve kongre açısından güzel bir buluşmaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kokteyl fotoğrafları

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv