Kargem’de hayaller gerçek oldu

  • 0
  • 837
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi Gençlik Merkezi KARGEM’nin üniversitesınavında başarılı olan gençleri kahvaltıda Belediye Başkanı Cevat Durak ilebir araya geldi. “Hayallerimiz gerçek oldu” diyerek duygularını dile getirenbaşarılı gençleri kutlayan Başkan Durak, üniversite sınavında dereceye girenöğrenciler de diz üstü bilgisayar hediye etti.

KARGEM’de geçtiğimiz yıl ücretsiz dershane hizmeti alıp,üniversite sınavını kazanan öğrencilere, Atakent’teki Ahmet Taner KışlalıParkı’nda bulunan Gondol Restoran’da kahvaltı veren Karşıyaka Belediye BaşkanıCevat Durak, “Sizlerin başarısı hem bizi, hem de ailelerinizi gururlandırdı.Geleceğimiz sizlersiniz. Sizlere bir nebze katkımız olduysa bu bizi mutluedecektir. Başarılarınızın hayat boyu sürmesini diliyorum“ dedi. Başkan Durak’a,“Denizyıldızları sizi çok seviyor” notu yazılı kalem hediye eden KARGEM’ligençler ise, “Bugüne kadar o kadar çok projeye imza attınız ki; bundan sonrakipek çok projenize de, bu kalemle imza atmanızı istiyoruz. Bizim hayallerimizgerçek oldu. Bunu gerçekleştirmemize verdiğiniz destekten dolayı sizle teşekkürediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi. 

Başkan Durak, Türkiye genelinde alanların da sıralamayagiren Ali Yaman, Bünyamin Nacan, Habibe Bülek ve Gamze Arar ile Aliye Ceylan’ada diz üstü bilgisayar hediye etti. Üniversite kazanan diğer öğrencilere dekitap ve Atatürk rozeti hediye edildi.

KARGEM’in başarısında önemli bir yeri bulunan Müdür HakkıKaradeniz de hayallerinin gerçek olduğunu belirterek, “Bu başarı BelediyeBaşkanımız Cevat Durak’ın katkıları ile oldu. Öğrenciler adına teşekkürediyorum“ dedi.

KARGEM’de geçtiğimiz dönem eğitim alan 12. Sınıf öğrencisi154 kişiden sadece 19’u tercih yapmasına rağmen herhangi bir okula yerleşemedi,14’ü de tercihte bulunmadı. Üniversite sınavlarına giren diğer 121 öğrenci iseçeşitli okullara kayıt yaptırdı.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv