Karşıyaka Belediyesi ‘Çocuk Kulübü’ kurdu

  • 0
  • 938
Karşıyaka Belediyesi ‘Çocuk Kulübü’ kurdu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çocukların sosyal ve kültürel gelişimi için çalışmalarınıhızlandıran Karşıyaka Belediyesi, “Çocuk Kulübü” kurdu. Kulüpte çocuklar içinyarışmalar düzenlenecek, kurslar, sergiler açılacak. Üye çocuklar, anlaşmalınoktalardan indirim hakkı kazanacak. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Belediyebaşkanı seçildiğimde, bu kenti çocuklarla birlikte yöneteceğime söz vermiştim.Bu sözümüzü, Çocuk Kulübümüzü kurarak yerine getiriyoruz” dedi.

 

YARIŞMALAR, KURSLAR, SERGİLER

Karşıyaka Belediyesi’nin, çocukların sosyal ve kültürelgelişimine katkı sunmak için oluşturduğu Çocuk Kulübü Projesi tamamlandı. Yakınzamanda açılacak olan kulüp için üyelikler de kabul edilmeye başlandı. ÇocukKulübü bünyesinde, anne babaların da katılacağı eğlenceli yarışmalardüzenlenecek. Çocukların el becerileriyle hazırlanan ürünlerden sergileraçılacak. Üye olan her çocuk için, ilgi ve beğeni alanlarına göre kurslaroluşturulacak. Çocuk projeleri ile tanınan ünlü isimlerle de sohbet ortamlarıyaratılacak. İlçe sınırları içinde yaşayan 7-14 yaş grubundaki her çocuk,hiçbir ücret ödemeden Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’ne üye olupetkinliklere katılabilecek.

 

İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ FIRSATI

Çocuk Kulübü’ne üye olan her çocuk, üyelik kartına sahipolacak. Bu kart ile, anlaşmalı mağaza, sinema, tiyatro, oyuncakçı vekitabevlerinden belirli oranlarda indirimlerden yararlanılabilecek. ÇocukKulübü bünyesinde bir de çocuklara yönelik bülten çıkarılacak ve çocukların,okuma, yazma, hayal etme becerileri artırılacak. Çarşı Kültür Merkezi’ningirişinde faaliyet gösteren Çocuk Kulübü’ne üye olmak için, hazırlanan formudoldurmak ve bir adet fotoğraf yeterli olacak. 

 

“BU KENTİ ÇOCUKLARLA YÖNETECEĞİM”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Belediyebaşkanı seçildiğimde, bu kenti çocuklarla birlikte yöneteceğime söz vermiştim.Bu sözümüzü, Çocuk Kulübümüzü kurarak yerine getiriyoruz. Çocuklarımızın sosyalve kültürel aktiviteler içinde yer alması, onların gelişimine katkı sunacak vekentine, ülkesine hayırlı evlatlar olarak yetişmelerini sağlayacaktır. Tümailelerden, çocuklarını bu kulübe üye yapmalarını bekliyorum” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv