Karşıyaka Opera'da sezon finali

  • 0
  • 838
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi sezon finalini Anatolian & Jazz Bant ile yapıyor. Ulusal ve uluslararası sanat etkinlikleri ile İzmir’de adından sıkça söz ettiren sahne, 2012-2013 sezonun son konserini 31 Mayıs’ta gerçekleştirecek.
 
İzmir’in köklü sanat kurumlarından İzmir Devlet Konservatuarı, İzmir Devlet Opera ve Balesi, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ve İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sanatçılarından oluşan Anatolian Brass & Jazz Bant 31 Mayıs 2013 Cuma günü saat 20.30’da sanatseverlerle buluşacak. Şef Mustafa Karataş yönetiminde Derya Gönüldaş ve Serkan Taylan’ın solist olarak katılacağı gecede orkestra ve dansçılar da sahne alacak.  Bu özel gecede Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği yapıtları yanında, Barok müzikten, klasik müziğe, Latin müziklerinden caz müziklerine kadar geniş bir repertuar sunumu gerçekleşecek. 
 
 Programın İlk bölümünde; Purcell’den “Trumpet Voluntary”, Mozart’tan “Türk Marşı”, Âşık Veysel’den “Uzun İnce bir yoldayım”, Piazzolla’dan “Liber Tango”, Necdet Koyutürk’den “Papatya Gibisin” sadece yorumlanacak eserlerden bazıları… Kısa bir aranın ardından Rodriguez’den “La Cumparsita”, düzenlemesini M.N. Karataş’ın yaptığı “Sevdim Bir Genç Kadını”, “Karam”, “Entarisi Ala Benziyor”, “Sana Nerden Gönül Verdim”, “O Sole Mio”, Mancini’den “Pink Panther” ve sürpriz parçalarla, şiirlerle sürecek. Konserin davetiyeleri Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden ücretsiz temin edilebilinir. Tel: 330 64 04

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv