KTK'de 100. Yıl kutlaması

Kültürpark Tenis Kulübü özel bir kutlamaya sahne oldu. Konak Belediyesi ile Kültürpark Tenis Kulübü işbirliğinde Cumhuriyet’in 100’ncü yıldönümü resepsiyonu düzenlendi.

  • 0
  • 1.296
KTK'de 100. Yıl kutlaması
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kültürpark Tenis Kulübü özel bir kutlamaya sahne oldu. Konak Belediyesi ile Kültürpark Tenis Kulübü işbirliğinde Cumhuriyet’in 100’ncü yıldönümü resepsiyonu düzenlendi. Kültürpark Tenis Kulübü yönetim kurulu ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu’nun yanısıra kulüp üyeleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu, “Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılını coşkuyla kutlamanın, onuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Çağdaş ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni korumanın bireyin haklarına ve özgürlüklerine sahip çıkmak olduğuna inanıyorum” dedi.

Başkan Şekercioğlu, kulübün eski başkanlarından Hayri Şen’in kızı kızı Rengin Şen’e kulübe katkılarından dolayı teşekkür plaketi verirken, ressam Doktor Şekip Kılıçarslan ise Şekercioğlu’na yağlı boya Atatürk portresi armağan etti.

Gecede Devlet Opera Balesi Sanatçısı Tenor Levent Gündüz ve orkestrası geceye renk kattı. Marşların eşliğinde Cumhuriyet’in 100. Yıl pastası kesildi.
Fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv