Küçük Şeyler yüzmenin de hakkını veriyorlar!..

  • 0
  • 772
Yazı Boyutu:

Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri “suflörsüzeğitim”in hakkını veriyorlar. Aldıkları eğitimle her türlü aktivitedefarklılıklarını ortaya koyan öğrenciler, yüzmeyi öğrendikleri yüzme kursunda dadikkat çekiyorlar. Yaz Okulu kapsamında yüzme kurslarına giden, binicilikeğitimi alan öğrencilerin en keyifli anları yüzmeyi öğrendikleri havuzdageçiyor. Okulun Kurucu Müdürü Selami Korkmaz, “Çocuklarımız okulda aldıklarıeğitimle kendi özgüvenlerini pekiştiriyorlar ve bunu da her fırsattagösteriyorlar” dedi.

Hafta içinde okulda arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle haşırneşir olan ve kendilerine verilen eğlenceli eğitimle özgüvenlerini arttıranöğrenciler katıldıkları aktivitelerde de bunu yaşama yansıtıyorlar. Binicilikkurslarında atlarla iyi bir iletişim kuran öğrenciler yüzme kurslarınınverildiği havuzda da su üzerinde kalmayı başardıkları, kulaç atmayabaşlamalarının ardından başarmanın tadını çıkarıyorlar. 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Okul Kurucu Müdürü SelamiKorkmaz, “Öğrencilerimizin yaz aylarında da eğlenerek eğitim almalarının yanısıra, kendi geleceklerinde önemli satır başlarından olacak aktivitelerekatılarak özgüvenlerini geliştiriyorlar. Biz de buna katkı sağlamayaçalışıyoruz” diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv