Mükemmelliği Arayış Sempozyumu 3 Haziran'da

  • 0
  • 662
Mükemmelliği Arayış Sempozyumu 3 Haziran'da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi'nin bu yıl 16'ncı kez düzenlediği Mükemmeliği Arayış Sempozyumu (MAS) 3 Haziran 2015'te başlayacak. Bu yıl ki ana teması “Mükemmel Denge olacak sempozyum 3 gün sürecek ve sempozyumda toplam 10 çalıştay ile 11 oturum gerçekleştirilecek. Sempozyum 5 Haziran Cuma günü Yerel Kalite Ödülleri'nin verilmesinin ardından sona erecek.

10 ÇALIŞTAY, 11 OTURUM
İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen basın lansmanında sempozyum ile ilgli bilgi veren KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, sempozyumun ilk günü çalıştaylara ev sahipliği yapacağını ve “Strateji Süreç Performans”, “Kurumsal Temel Yetkinlikler” ile “Hayatla İletişim” ve EFQM Modelinde Sürdürülebilirlik Anlayışı ve Uygulamaları Çerçevesi” gibi konuların işleneceğini söyledi.
Ünal, “ Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği Başkanı Naci Demiral'ın konuşmacı olarak katılacağı Mükemmel Denge konusunun işleneceği özel oturum ile başlayacak sempozyumun 2'nci günü ‘Küresel ve Bölgesel Denge’, ‘Kuşaklar Arası Denge’, ‘İş Yaşam Dengesi’ ve ‘Denge’ konulu oturumlarla devam edecek. Otorumlara dalında uzman Türk Siyasal Bilimler Profesörü Ümit Özdağ, Mobilsiad Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Alkin ve Türkiye'nin ilk kadın F16 Pilotu Yüzbaşı Berna Şahin'in yanısıra iş ve eğitim dünyasından önemli isimler konuşmacı olarak katılacak” dedi.

Program son gününde ise “Çalışan Psikolojisi”, “Yönetici Psikolojisi”, “Denge Yolculuğunda STK'lar, “”Kalite Stratejileri”, “Big data” ve “Yaşamda Kalite” temalı 6 oturumla devam edeceğini belirten Osman Ünal, “Everest'e tırmanmayı başaran tek Türk dağcı ünvanını taşıyan Nasuh Mahruki “Yaşamda Kalite” temalı oturuma konuşmacı olarak katılırken, diğer oturumlarda ise EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Soyak Holding İK ve Kalite Direktörü İrfan Bozok ve Mobbing ile Mücadele Derneği Başkanı Hüseyin Gün gibi önemli isimler yer alacak” diye konuştu.

ÖNEMLİ FİRMALAR BAŞVURDU
Ünal’ın verdiği bilgiye göre; Mükemmeliği Arayış Sempozyumu kapsamında düzenlenecek Ege Bölgesi Kalite Ödülü'ne DYO Matbaa Mürekkepleri başvururken; Yılın Başarılı Ekibi Ödülüne de kamu sektöründe İzmir Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı, Söke Kaymakamlığı, Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi talip oldu. 

Özel sektör kategorisinde ise Elba Basınçlı Döküm San. Aş., Hugo Boss, Swissotel Büyük Efes İzmir, Tat Gıda San Aş, Sek Süt İşletmesi, Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Vestel Ticaret Aş., İzulaş İzmir Ulaşım Hiz. Mak. San. Tic. AŞ.  ve İzmir Metro AŞ. birincilik için ter dökecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Arşiv