Özel Türk Koleji Marmaris Kampüsü’nde, yeni eğitim öğretim yılın coşkuyla karşılandı

  • 0
  • 1.011
Yazı Boyutu:

İzmir Özel Türk Koleji’nin geleceğe dönük vizyonunun vebüyüme stratejisinin bir parçası olan Özel Türk Koleji Marmaris Kampüsü’nde,2013-2014 eğitim öğretim yılı okul bahçesinde düzenlenen bir tören ile başladı.Tüm kademelerdeki öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve İTK’lı mezunlarınkatıldığı törende; idareciler ve öğrenciler yeni eğitim öğretim yılı için güzel dileklerde bulundu. Düzenlenentörene, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Özel TürkKoleji Marmaris Kampüs ve İlköğretim Müdürü Göksel Bozok açılış konuşmasınıyaptı. Bozok konuşmasında, “Özel Türk Koleji ailesine katılan; öğrencilerimiz,velilerimiz ve öğretmenlerimiz hepiniz okulunuza hoş geldiniz. Sevgiliöğrencilerim, Özel Türk Koleji olarak Marmaris Kampüsümüz’de 2013-2014 eğitimöğretim dönemi için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 63 yıldır ilkelerindentaviz vermeden aynı yolda devam eden İTK’nın bir parçası olacak siz sevgiliöğrencilerimin; akademik, spor ve sanat alanlarında nice başarılar elde edeceğineolan inancım sonsuzdur.” dedi.

Konuşmasında, Marmaris Kampüsü’nde yaz süresince devam edenakademik çalışmalara da değinen Bozok; “Yaz süresince öğretmenlerimiz,idarecilerimiz, Ölçme Değerlendirme ve PDR Birimimizle koordineli bir şekildeçalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmalardaki öncül amacımız, sevgiliöğrencilerimizin dönem boyunca gerçekleştireceği akademik, sanatsal ve sportiffaaliyetlerde onları en iyi şekilde desteklemek olarak belirledik. Sizleri;doğru seçimler yapabilen, kendisine ve çevresine çok yönlü katkısı olan,çağdaş, dengeli ve mutlu Türk gençleri yetiştirmek için yola çıkan okulumuzabir kere daha hoş geldiniz diyor, hepinize güzel bir sene diliyorum.”

İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış, İTK Yönetim Kurulu BaşkanıOğuz Tatış’ın ve İTK’lı müdürler ve İTK Eğitim Direktörleri’nin yeni eğitimöğretim yılı için göndermiş olduğu mesajların okunması ile devam eden törende,Marmaris Kampüsü öğrencilerinden Buse Başaran İngilizce ve Anıl Çoban daAlmanca dillerinde dostluk ve barış mesajları verdiler. Anaokulu ve ilkokulöğrencilerinin de yeni dönem için sevinçlerini dile getirdikleri MarmarisKampüsü’nde gerçekleştirilen tören; Okul Marşı’nın söylenmesinin ardından,öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde sınıflara gitmesi ile son buldu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

SOCAR Türkiye iş birliğinde modern spor tesisi

Konservatuvar öğrencilerinden anlamlı proje

Yazmaktan ve çizmekten asla vazgeçmeyin

Yapay zeka eğitim sistemini büyük ölçüde etkileyecek

Farklı özelliklere sahip müziklerin performansa etkisini araştıracaklar

Diplomasiye akademik destek

Arşiv