Sadece 250 adet

  • 0
  • 810
Yazı Boyutu:

Her çocuğun ilk kahramanı babasıdır. Çocukken babasını şampiyon bir yarışçı olarak görmeyen çok az çocuk vardır. 
Siz de “Babamla geçen her saniye değerli” diyenlerdensiniz Babalar Günü’nde onu “Şampiyonların Saati”yle tanıştırabilirsiniz.  Eğer sportmen, hızlı ve maceraperest bir babanız varsa Dünya Offshore Yarışları’nın resmi zaman tutucusu EDOX’un sürat tekneleri için tasarladığı “Class 1”den daha iyi bir hediye bulamazsınız.  İsviçreli Edox’un yeryüzünde bir eşi daha bulunmayan tasarımı olan Class 1 Ice shark , yalnızca 250 adet üretildi.
“Şampiyonların kalp atışlarına ayak uydurun” sloganıyla piyasaya çıkan Class 1’le babanıza hak ettiği şampiyonluğu yaşatmak sizin elinizde...
 
CLASS 1 TEKNİK ÖZELİKLERİ BABANIZA YAKIŞACAK ŞAMPİYONLUKTA …
Paslanmaz çelik 316L, siyah PVD kaplama, seramik bezel kasaya sahip class 1 ,45 mm kasa çapında ve 15.60 mm Kasa yüksekliğine sahip.       1000 metre Su dayanıklılığı sayesinde ayrıca şampiyon. Kadran / Kurma kolları:           antrasit karbon fiber ile tasarımı yapılan bu özel saatin kayışı siyah kauçuk Edox logosu ile kişileştirilmiş.  Siyah PVD kaplamalı paslanmaz çelik toka. Saat, dakika, saniye, tarih ve kronograf ile Dünyada sadece 250 limit üretilip şampiyon babalar için tasarlanmıştır.
FİYATI: 2340 CHF (İSVİÇRE FRANGI)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Urla'ya yerleşmiş olmaktan çok mutluyum

Anneler Günü kutlaması alternatifleri Wyndham Grand İzmir Özdilek’te

Işın Karaca’dan “The Best In Symphonic” konser

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Arşiv