Sevgini anlat, tatili kap

  • 0
  • 774
Yazı Boyutu:

Keskinoğlu’nun Facebook üzerinden başlattığı “En Yaratıcı Sevgililer Günü Mesajı” yarışması ile Türkiye’nin en sevgi dolu mesajları seçiliyor…
 
Beyaz et ve yumurta sektöründe 50’nci yılına giren Keskinoğlu, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda düzenlediği etkinliklerle de sektörün öncüsü olmaya devam ediyor. Keskinoğlu’nun Sevgililer Günü için Facebook üzerinden başlattığı “En Yaratıcı Sevgililer Günü Mesajı” uygulamasıyla katılımcılar hem yaratıcılıklarını göstermek hem de Sevgililer Günü’ne özel çift kişilik tatil kazanmak için birbirleriyle yarışıyor.
 
“140 karakterle sevgimi masallara konu olacak şekilde anlatırım” diyen 18 yaşını doldurmuş herkesin katılabileceği yarışmanın değerlendirmesi ise, Beyaz Usta Siyah Çırak kitabı ile tanınan yazar Bahadır Yenişehirlioğlu ve Sümela’nın Şifresi: Temel filmi ile tanınan ünlü oyuncu Çetin Altay’ında aralarında bulunduğu 7 kişilik bir jüri tarafından yapılacak.
Keskinoğlu’nun www.facebook.com/keskinoglu.com.tr sayfasını beğenerek 10 Şubat tarihine kadar uygulamaya katılacaklar arasından, jüri değerlendirmesi sonucunda seçilecek ilk üçe, Çeşme Pırıl Otel’de çift kişilik sevgililer günü paketi, Ipod Touch MP3 çalar ve Canon Power Shot dijital fotoğraf makinesi hediye edilecek.
Her yarışmacının kendi Facebook hesabı üzerinden 1 kez katılma hakkı bulunduğu yarışmanın kazananları ise 12 Şubat tarihinde Keskinoğlu’nun Facebook ve Twitter adresleri üzerinden duyurulacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv