Shopping Bells For New Year TEV yararına

Shopping Bells For New Year, birbirinden değerli markaların, en özel koleksiyonlarının sergilendiği, ziyaretçilerin yaptıkları her alışveriş ile öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulundukları bir buluşma oldu.

  • 0
  • 1.200
Shopping Bells For New Year TEV yararına
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Shopping Bells For New Year, birbirinden değerli markaların, en özel koleksiyonlarının sergilendiği, ziyaretçilerin yaptıkları her alışveriş ile öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulundukları bir buluşma oldu. Elde edilen net gelirin, Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanarak öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla kullanılacak olması alışveriş şenliğini çok daha anlamlı kıldı.

Withco Coworking ev sahipliğinde, Ezgi Görücüoğlu’nun daveti, She Agency organizasyonu, TEV İzmir Şube Yürütme Kurulu Üyesi Zehra Demirakça ve Nükhet Serinyel’in katkılarıyla günboyu gerçekleşen “Shopping Bells for New Year” buluşmasının net geliri Türk Eğitim Vakfı’na aktarıldı.

Alışveriş Festivali'nin açılış konuşmasını yapan TEV İzmir Şube Yürütme Kurulu Başkanı Gülnur Soybayraktar İzmir’in duyarlılığına vurgu yaparak “Söz konusu eğitim ve gençler olunca tüm firmalar ve İzmir halkı gönüllü olarak Türk Eğitim Vakfı’na katkı sunuyor. Bu anlamlı etkinliği organize eden, stand açarak katılım gösteren, bağış yaparak destek olan ve buraya gelerek alışveriş yapan herkese çok teşekkür ederiz. Bugünün daha anlamlı olmasını sağlayan bir başka konu ise, mezun TEV bursiyerimiz Gülce Atik’in kendi firması ile organizasyonumuza bağış desteği sunması ve yanımızda bir bağışçı olarak yer almasıydı. Bu da bizleri çok onurlandırdı”dedi.
TEV İzmir Şube Onursal Başkanı Berkay Eskinazi ise ‘’Birbirinden değerli katılımcıların, en özel ürünlerinin görücüye çıktığı bu güzel etkinlikten elde edilen net gelirin Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanarak öğrencilerin eğitiminekatkı sağlayacak olması hepimiz için çok kıymetli. Emeği geçen herkese şahsım ve onursal başkanlık görevini yürüttüğüm TEV İzmir Şube Yürütme Kurulu adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Etkinlik Fotoğrafları için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv