Skal İzmir'den 2024 Yılbaşı Balosu ve Rozet Töreni

Skal İzmir 2024 Yılbaşı Balosu ve Rozet Töreni Ege Palas Business Hotel’de gerçekleşti.

  • 0
  • 1.478
Skal İzmir'den 2024 Yılbaşı Balosu ve Rozet Töreni
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Skal İzmir 2024 Yılbaşı Balosu ve Rozet Töreni Ege Palas Business Hotel’de gerçekleşti.
Yeni üye Gülçağ Özmermer’in sunuculuğu üstlendiği gecenin açılış konuşmasını yapan Skal İzmir Kulübü Derneği Başkanı Güner Güney, Skal İzmir’in çok büyük başarılar elde ettiğini söyledi. Bunun en büyük yansımasının 2024 kongresi olduğunu belirten Güney, “Bu yola çıkarken Nihat Levent başkanım 2012’de, Berrin Uşkay başkanım 2016’de başvurmuştu. Emre Başkan döneminde de ben başkan yardımcısıydım. 354 kulüp arasından dünyanın en iyi kulübü seçildik. Sonunda bizlere yolu açanlar olarak olarak geçmiş dönem başkanlarımızı çok önemsiyoruz. Geçmiş dönem başkanlarımızın çabalarıyla başlayan bu sürecin sonunda, yani bizim dönemimizde zirveye ulaştı ve dünya kongresini İzmir’e getirmeyi başardık. Önümüzdeki yıl Ekim ayında yapacağımız kongremizde İzmir’imizi, ülkemizi dünyaya tanıtma fırsatını en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefliyoruz” dedi ve geçmiş dönem başkanları Nihat Levent, Berrin Uşkay ve Emre Gezgin’e teşekkür belgeleri verdi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinden emekli olan Murat Karaçanta, kendisine sunulan anı plaketini alırken skal üyelerine dünya 2024 dünya kongresi ve döneminde başarılan konularla ilgili bilgi verdi.

Karaçanta, “Birlikte çalışmanın eseri 2024 Dünya kongresi İzmir’e getirildi. 9 Kasım’da Michelin Yıldızları açıklandı. Bakanlık bu sene İzmir’i, bir de Bodrum’u dahil etti. Verdiğimiz mücadele bize Michelin yıldızlarını getirdi. 19 ödül alındı. Yıldızlarda verilen 7 yıldızın dördünü biz aldık. Bodrum 2 ödül aldı ama birini Od Urla’nın Bodrum’daki tesisi aldığı için İzmir’e saydık. 4 tane yeşil yıldızın 3’ünü biz aldık, birini İstanbul aldı. Bütün kategorilerde açık ara birinci olduk. Bundan dolayı bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İzmir artık bir gastronomi şehridir ve bunun bilinmesini istiyorum” dedi. Helallik istedi.

Aslı- Taylan Özcan, Ahmet Kilimci, Güner Güney
Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Emre Gezgin Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Orhan Atameriç’in mesajı okudu:
“Kulübünüzün Yılbaşı Balosuna davetiniz için teşekkür ederim. Yoğun programım nedeniyle çok istememe rağmen maalesef aranızda olamadım. Ancak USDF Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan, değerli fikirleri ve katkılarıyla öne çıkan Emre başkanın USDF Yönetim Kurulunu ve beni en iyi şekilde temsil edeceğine eminim.
Bildiğiniz gibi Eylül ayından beri çok yoğun bir dönem içindeyiz. Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlamaları kapsamında çok sayıda etkinliğe katıldık. Kasım başında Skal International Dünya Kongresi gerçekleşti. 2024 yılında İzmir’de yapılacak kongre için Güner Başkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve PCO’ların Malaga’ya gelmeleri tanıtım ve PR çalışmaları yapmaları İzmir Kongresinin tanıtımı açısından çok yararlı oldu. Malaga Kongresi kanımca çok amatörce yapılan fiyatlama, planlama ve uygulama hatalarının sıkça yaşandığı bir kongreydi. Ancak İzmir kulübüne de neyin nasıl yapılması gerektiği konularında önemli ipuçları verdi; orada yapılanların tam aksinin yapılması durumunda çok başarılı bir kongre yaşanacağına inanıyorum. Izmir kulübünün Gastrofest esnasında USDF aracılığıyla temsil edilmesi ve TTI fuarında kendi imkanlarıyla stand açıp sonrasında 200 kişinin katıldığı bir kokteyl vermesi hem Skal’ın hem de dünya kongresinin tanıtımına büyük katkı sağladığını memnuniyetle gözlemliyorum. Katıldığım STK ve mesleki örgüt toplantılarında Skal harici İzmir’li turizmcilerin de çok heyecanlı olduklarına şahit oldum. Yaratılan sinerji ile dünya kongresinin çok başarılı geçeceğine İzmir ve ülkemiz turizmi için önemli bir multiplikatör olacağına inanıyorum.”
Konuşmaların ardından 14 yeni üye Skal yemini etti. Engin Ceylan, Mehmet İşler, Uğur Şaz, Murat Can Sakarya, Vahit Akan, Bilge İşler, Gözde Çeviker, Ali Yaramışlı, Yasemin Ulukartal, Tezcan Ünal, Cem Çandarlı, Gülçağ Özmermer, Deniz Taftaf, Faruk Günlü’ye rozetler takıldı, üyelik sertifikaları verildi. Ege Palas Oteli Genel Müdür Yardımcısı Vahit Akan’a teşekkür belgesi verildi.
Fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv