Softbol'de Türkiye üçüncüsü

  • 0
  • 674
Yazı Boyutu:

Türkiye Softbol ŞampiyonasıKaraman’da sona erdi ve İzmir’i tek başına temsil eden Bostanlıspor, 10 takımınyer aldığı grubunda lider olarak finallere kaldı, finallerde de başarısağlayarak Türkiye Üçüncülüğünü elde etti.  Böylelikle yeşil kırmızılı ekip, İzmir’eyeni bir branşta, yeni bir kupa daha getirdi.

Softbolde yılların şampiyonu Eskişehir veAnkara’nın ardından Türkiye Üçüncüsü olduklarını ifade eden Bostanlıspor KulübüBaşkanı Avni Erboy, ilk kez katıldıkları Türkiye Softbol Şampiyonası'ndakızların büyük başarı göstererek önce grup birincisi olup, finallere kaldığınıve ilk üçe girdiğini söyledi.

Erboy, “İzmir’de ilklerin amatör spor kulübü olan Bostanlıspor başarılarına biryenisini daha ekledi ve Karşıyaka’ya ilk kez softbol branşında kupa getirdi.Bir aylık çalışma sonunda şampiyonaya katılıp da, ilk üçe kalmak büyük başarı.İzmir ve Karşıyaka adına böylesine mutluluğu yaşadığımız ve yaşattığımız içinmutluyuz, gururluyuz. Başta antrenörümüz Bülent Sönmez olmak üzere tümsporcularımızı yürekten kutluyoruz" dedi.
Türkiye Üçüncülük Kupasını Bostanlıspor Antrenörü Bülent Sönmez ve takımkaptanı aldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv