Son toplantı ortak

Lions 118-R Yönetim Çevresi Kulüplerinden Yamanlar Lions Kulübü ile Kültürpark Lions Kulübü yılın son toplantısını ortak gerçekleştirdiler.

  • 0
  • 1.182
Son toplantı ortak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Lions 118-R Yönetim Çevresi Kulüplerinden Yamanlar Lions Kulübü ile Kültürpark Lions Kulübü yılın son toplantısını ortak gerçekleştirdiler.

Swisotel Büyük Efes’de Yamanlar Lions Kulübü Başkanı Ümit Küsem ve Kültürpark Lions Kulübü Başkanı Hülya Sevtekin ev sahipliğinde gerçekleşen “Yeni Yıla Merhaba” toplantısına her iki kulübün üyelerinin yanı sıra 118 - R Lions Yönetim Çevresi Genel Yönetmen 2. Yardımcısı Arif Çorapçıoğlu, Konsey Başkanı Behçet Tunçok, Konsey Başkan Yardımcısı Erdal Eminoğlu, 9. Bölge Başkanı Dilek Soylu, 21.dönem Milletvekili Güler Aslan gecenin onur konuğu olarak katıldı.


Eren Ekici, Behçet Tunçok, Dilek Soylu, Aylin Odabaşı, Seher Dilmaç Meriç, Erdal Eminoğlu, Hülya Sevtekin, Sabahat Üçkardeş, Selma- Ümit Küsem, Arif Çorapçıoğlu, Ergun Karadağ
Kısa süren resmi toplantının ardından yeni yıl kutlamasına geçildi ve Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Öğretim Görevlileri Seher Dilmaç Meriç ve Ergün Karadağ ile İZDOB sanatçıları Eren Ekici ve Aylin Odabaşı müzikleriyle geceye renk kattı. Şefliğini Seher Dilmaç Meriç’in üstlendiği Ferah- Feza topluluğunda da yer alan lionlardan oluşan koro şarkıları hep birlikte seslendirdi.
Diğer fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv