Şubat’ta sanatla ısınacağız

  • 0
  • 690
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi,Şubat sonuna kadar birbirinden önemli 7 konsere evsahipliği yapacak. Çetin Emeçve İzmir Sanat’ta da iki renkli sergi var.

Kentin kültür ve sanat hayatınarenk getiren etkinlikleri İzmirlilerle buluşturan İzmir Büyükşehir Belediyesi,Şubat ayını da dolu dolu bir programla geçirecek. Etkinlik takviminde ilk sırada,klasik müziğin genç temsilcileri Arzu ve Gamze Kırtıl var. Kırtıl kardeşler, 6Şubat 2014 Perşembe akşamı saat 20.00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde(AASSM) sahne alacak.

11 Şubat 2014 Salı günü saat20.00’de AASSM Küçük Salon’da ise Özgür Aydın’ın piyano resitali kulaklarınpasını silecek.
AASSM, kültür yolculuğuna 18Şubat 2014 Salı günü Ayla Caymaz (flüt) ve Talia Özlem Baltacılar’nın (piyano)saat 20.00’de vereceği konserle devam edecek.
19 Şubat 2014 Çarşamba günü saat20.00’de Igudesman ve Joo’nun ‘And Now Mozart’ adlı konseri var.
20 Şubat Perşembe akşamı iseİzmir Sanat’ta ‘Trio Con Brio’ nun ‘İspanyol Bestecileri Konseri’ yer alacak.Saat 20.00’de başlayacak konserde Zeynep Eren, Fügen Yiğitgil, Evrim Güvemli veDeniz Yetim sahneye çıkacak.
Sanatseverler, 25 Şubat 2014 Salıgünü saat 20.00’de AASSM’de piyanist Emre Elivar’ın konserini, 27 ŞubatPerşembe akşamı saat 20.00’de ise Esra Kalkanoğlu Mamaç (piyano) ile SerdarMamaç’ın (çello) konseri dinleyebilir. 

Sergilerikaçırmayın
Etkinlik takvimi kapsamında,İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Sanat Galerisi’nde ‘İran Resim ve ElSanatları Sergisi’ gezilebilir. Sergi, 11 Şubat’a kadar açık.

14 Şubat 2014 Cuma günü ise Kültürpark İzmir Sanat,Onurcan Çakır’ın ‘Işıklı Pencereler’ başlıklı fotoğraf sergisinin açılışınaevsahipliği yapacak. Sergi, 3 Mart’a kadar sanatseverleri ağırlayacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv